Temat: Biłgoraj -> Lublin
Pytanie kto z ekipy Gotyńskiej ( z obecnych w gostyniu) wybiera sie na kolejną eliminajce a kto nowy dojdzie... ?? Ekipa z poznania już się szykuje.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Biłgoraj -> Lublin
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pytanie kto z ekipy Gotyńskiej ( z obecnych w gostyniu) wybiera sie na kolejną eliminajce a kto nowy dojdzie... ?? Ekipa z poznania już się szykuje.
Bedzie ktoś może jechał ze stolycy, kto ma miejsce na syfa na przyczepce?
Ja bede jechal, ale wyjazd o brzasku w sobote, tak aby na 8 być w Biłgoraju. Powrót w nd po wyścigach w Lublinie.
1-o miejsce na przyczepie mam.
Odjazd z Al. Bzów-daleko nie masz :)
Ja planuję w niedzielę wyjazd do Lublina samochodem, celem pokibicowania, więc mogę kogoś ze sobą zabrać.
o której poczatek zawodów w Biłgoraju jest planowany??
[URL=http://www.supermoto.pl/index.php?module=news&comments=1&id=104]KLIKNIJ A SIE DOWIESZ :)[/URL]
Fotki z Biłgoraja oczywiście, mam troszke jeszcze tego także jak będą chęci to wrzuce :) A tak na marginesie to zapytam jak wam się podobało w Biłgoraju ? :) no i odwiedzajcie nas jak najczęściej. Pozdrawiam
mi tak srednio;-)
złamałem kostke i takie tam jak macie jakieś foty z nr 50 to przeslijcie na robertzera@o2.pl
pozdr.
Chęci są, jak masz więcej z numerem 7, prześlij na moto@mxe.pl. A co do Biłgoraja, to pierwszy raz jeździłem na tak prawoskrętnym torze. Też ciekawe doświadczenie.
mi tak srednio;-) złamałem kostke i takie tam jak macie jakieś foty z nr 50 to przeslijcie na robertzera@o2.pl pozdr.
ja mam foty z lublina jak siedzisz na krzeselku i gipsem wymachujesz:D
teraz jestem strasznie zarobiony ale w srode siade obrobie foty zaloze nowy temat i wrzuce troche! gostyn bilgoraj i lublin! bedzie co ogladac!
pozdro!
W nawiązaniu do Fifty'ego i machania nogą na krzesełku, to byłoby super gdyby je jeszcze potem oddał Crazy'emu...
no kurcze chlopaki on jest poszkodowany to mozna mu wybaczyc ;) na torze w lublinie widac w nim bylo taki zapal do jezdzenia ze ho ho ale ze wzgledu na gipsik musial ten zapal gasic puszkowanym heinekenem :)
dobra dobra oddam te krzesełko pamietam.... tylko te słońce w lubinie mnie troche zmeczyło;-) hehe
dobra dobra oddam te krzesełko pamietam.... tylko te słońce w lubinie mnie troche zmeczyło;-) hehe
a jak zdrowie kolegi nr 27 który strzelił figure w pierwszym finale w Lublinie po tym jak zaczał lac deszcz? Musiała interweniowac karetka. Nic złego się nie stało?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Biłgoraj -> Lublin
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 77 zapytań