Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
No to klasa;) Czasami się uda;P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 758 759 760 761 762 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No to klasa;) Czasami się uda;P
jak to możliwe, że w 2 letniej WR450 mógł się urwać korbowód...
Bo to nie aprilia ;)
YZ450, to trochę inny silnik był w 2014r ;) 2 lata 300godzin ;)
Teraz faktycznie WR i YZ ma taki sam silnik, dlatego zostałem przy modelu 2015.
levis napisał/a:Bierze ktoś ?
chętnie pomogę i służę wiedzą przy remoncie :D
mam sporo gratów - z tego co przeczytałem, to obstawiam walniętą tylną głowicę - tak się składa, że mam 2 głowice do sprzedania :D
Dodatkowo, to, że moto nie ma mocy, to na 90% źle złożony rozrząd.
Chyba linka zapomniałeś dać :D Domyślam się, że chodzi Ci o tą Apke:
[url]https://www.olx.pl/oferta/aprilis-sxv-450-CID5-IDiR7S5.html[/url]
Niestety chciałem jechać w niedzielę ale już się sprzedała
Poszlaaaaaaa
Zaraz będą dzwonic po glowice :-)
[url]https://www.olx.pl/oferta/ktm-exc-ktm-exc-525-supermoto-2005-r-zadbany-do-rejestracji-93-mth-CID5-IDiTtKd.html#abef4554b1[/url]
[url]https://www.olx.pl/oferta/ktm-exc-ktm-exc-525-supermoto-2005-r-zadbany-do-rejestracji-93-mth-CID5-IDiTtKd.html#abef4554b1[/url]
O kurwi.x, gdzie to się uchowało totoototo takie lśniące, jeszcze w takiej monecie, zainteresowanym proponuje odpalać przyczepki i zapie.erdalać czym prędzej w kierunku najjaśniejszej górki, a jak taki dobry jak go widać to kółeczko na kolanach dookoła, na tace rzucić i człowiek szczęśliwy na długi czas:)
Takich plakowanych to nawet nie jadę oglądać, a już zwłaszcza od handlarza;)
Nie zmienia faktu że cena w koncu adekwatna do tego modelu;) A nie jakieś chore 15-20k jeszcze często bez blachy i 2lata starsze.
chciałbym, żeby ktoś, kto jeździł na 525 przejechał się na SXV 550 i w końcu napisał, że warto poświęcić bezawaryjność, kosztem zajebistości :D
Dobra... jak jest tu ktoś na sali kto chce się wymienić moja CRF450R 2004 po remoncie generalnym 0mth (nie dla tego że musiałem tylko chciałem) z blachą i kilka kompletów opon za SXV550 to zapraszam na PW. Musze to sprawdzić i rozwiać wszelkie wątpliwości na temat tej APKI bo te legendy mnie wykanczają z każdą wizytą na tym forum;P
Dobra... jak jest tu ktoś na sali kto chce się wymienić moja CRF450R 2004 po remoncie generalnym 0mth (nie dla tego że musiałem tylko chciałem) z blachą i kilka kompletów opon za SXV550 to zapraszam na PW. Musze to sprawdzić i rozwiać wszelkie wątpliwości na temat tej APKI bo te legendy mnie wykanczają z każdą wizytą na tym forum;P
Maćku jak już kupisz tą 550-tkę , wyszalejesz się i zrobisz generalny to chętnie odkupie =D
I tak nikt nie napisze;P Nikt nie ma Apki na chodzie:P
Za to moja CRF po remoncie to pieprzony demon:D
Takich plakowanych to nawet nie jadę oglądać, a już zwłaszcza od handlarza;)
Nie zmienia faktu że cena w koncu adekwatna do tego modelu;) A nie jakieś chore 15-20k jeszcze często bez blachy i 2lata starsze.
Nie gadaj ze źle wyglada ten kat, wg mnie wręcz aż za dobrze jak na 90mth. Nie moze być chyba tak ze mirko handlarz wjebał w całości do wanny z ultradźwiękami 525 i jebnal po wszystkim na to plakiem;)
chciałbym, żeby ktoś, kto jeździł na 525 przejechał się na SXV 550 i w końcu napisał, że warto poświęcić bezawaryjność, kosztem zajebistości :D
Dlatego Berg wygrał:) Ale nie powiem ze chetnie bym sie przejechał taką petardą, a jestem pewien ze na ulicy taka Apka rozrabia konkretnie.
Tak jak piszesz, wygląda za dobrze;)
Strony Poprzednia 1 … 758 759 760 761 762 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.144 sekund, wykonano 27 zapytań