Odp: [S] Aprilia SXV 450 bez silnika
Moja CRF to przy starych bergach to perpetum mobile:P
BTW. wczoraj o godzinie 23:15 moja CRF odpaliła po remoncie i zasiała gruby terror na wsi:D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Aprilia SXV 450 bez silnika
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moja CRF to przy starych bergach to perpetum mobile:P
BTW. wczoraj o godzinie 23:15 moja CRF odpaliła po remoncie i zasiała gruby terror na wsi:D
Co innegm jak ktos mowi/pisze, ze aprilia jest chujowa, a co innego jak ktos pisze w przenosni, ze spierdolilem robote..
Takze czekam Sniegu, az jeszcze raz wypalisz jakies pomowienie na moj temat, to bedziesz smial sie do rozpuchu, zbieral sie z ziemi i co tam tylko chcesz, tylko ze z paragrafem w papierach.
Weź levis nie rozmieszaj mnie, tylko biegnij na policję składać zażalenie. ;)
I jak jak pisałem, zluzuj gacie, wyłącz komputer, wyjdź na powietrze, bo nadmiar Ci szkodzi.
Ja tam Levis-owi się nie dziwie że się wkurwił a Ty Śniegu dalej nic nie czaisz.
Ja tam Levis-owi się nie dziwie że się wkurwił a Ty Śniegu dalej nic nie czaisz.
Wkurwic każdy się może, ale żeby grozić sądem to już żałosne. :D
Rozumiem, że każdy może mieć zły dzień, ale to mnie rozbawiło do łez.
Ale... Nie ma tego złego.. Już widzę, jak policja zajmuje się tym wpisem... :D
Przynajmniej dzięki levisowi mialem ubaw od rana i że strachem czekam na pozew. :D
Widzisz, znowu przekręcasz fakty.
Nic Ci nie kazałem usunąć, to raz, a dwa nie obraziles Aprilii ( i to w sumie miałbym w dupie), tylko znieslawiles mnie.
Doczekasz się pozwu, jak jeszcze raz mnie zniesławisz lub pomówisz.
Jak widac cos tam kumasz, bo mimo Twojego przekonania o niewinności głupi komentarz usunąłeś.
levis napisał/a:velkurczak - już poprawiłem kilka, m.in. mój i kilku pacjentom :)
Komentarz usunięty.
(Musiałem usunąć, bo levis mi groził sądem za obrażanie Aprili. :D )
Chłopaki, proszę, nie kontynuujcie tego dramatu. :D Rozumiem, że ta pozornie błaha sprawa mogła rozbudzić emocje, ale komentarz bezpowrotnie zniknął i chyba jest już wszystko ok.
Wkurwic każdy się może, ale żeby grozić sądem to już żałosne. :D
Nie wiem co jest żałosnego w grożeniu sądem... żyjemy w takich czasach że dać w pysk nie można bo Ty byś poszedł do sądu.
Bawić trzeba się umieć;)
levis prowadzisz zarejestrowaną działalność że ktoś Cię zniesławił w Twojej profesji ?
Nie mam, bo nie prowadzę żadnych usług. Zniesławienie dotyczy mojego dobrego imienia i wiedzy a nie profesji.
Z reszta nie widzę sensu kontynuacji tego wątku. Część osób zrozumiała, część nie - trudno.
Skończcie z off topem. Macie szczęście że nie jestem już m bo byście mieli zasłużony odpoczynek.
straszny off tu się zrobił, ale jako że mam poczucie humoru - czasówki nie polecą ;) na prośbę autora zamykam.
temat będzie ;) służył jako dowód w.... sprawie, że nie taka aprilla zła ją ją wszyscy malują, nikt nie chce całej to na części kupują ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Aprilia SXV 450 bez silnika
Wygenerowano w 0.036 sekund, wykonano 78 zapytań