Temat: Kupie głowice do CRF450R 2004r. najlepiej nową albo w idealnym stanie
Cześć,
Kupie na zapas głowicę do CRF450R 2004r.
Stan - najlepiej nowa lub w bardzo dobrym stanie.
Info na PW
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie głowice do CRF450R 2004r. najlepiej nową albo w idealnym stanie
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Kupie na zapas głowicę do CRF450R 2004r.
Stan - najlepiej nowa lub w bardzo dobrym stanie.
Info na PW
Dobra dobra, na zapas... tak tak yhyy;)
Zagadaj do Jurgena (mr Gonzo) on musiał do swojej kupić i wyszło że z USA taniej od używanej z Polski. Co nie zmienia faktu że i tak dużo ;)
Dzięki za info:)
No na zapas bo moja ma już płytki 155 na ssącym więc się kończy;) Tak to jest perfekto. Chcę sobie przygotować idealną głowicę, zakuć w nowe zawory i postawić na półce a jak przyjdzie czas bo luzy zaczną spierdzielać to sobie w 1 dzień zmienie a nie będę się pierdolił 2 tygodnie po majstrach od regeneracji.
Który rok tej Crf450?
2004 a co?
Maly pewnie patrzy swoje magiczne zniżki :-P
Maly pewnie patrzy swoje magiczne zniżki :-P
Raczej CRF co stoi u Krysi ;)
Gdzie na graty taką zajebista furę ;-)
Jak zrobię porządek w garażu to naprawiamy skrzynie i Krystian znowu będzie online ;-D
Sorry za offtop :-)
Upen dupen!!
Btw. w PL chcą 3500zł za nową głowice w ASO... w stanach 299$ czego ja nie rozumiem?
Z tego co widziałem i kupowałem ceny w ASO są 3-5 razy większe niż na partzilla.com
Ale tylko w przypadku grubszych części. Przy tańszych przy obecnym kursie dolca wyjdzie taniej w PL
No jest jak piszecie ale trzeba jeszcze to jakoś przewieść do PL.
Będę kombinował, czekam aż mi spłynie jakaś kasa i chyba się szarpnę na nową głowice z nowymi tytanami:P
Panowie będę potrzebował gratów do mojej CRF'450r 08 , na 8 k , ma ktoś może jakieś zniżki większe niż 8% w Hondzie ?
Jak coś to chętnie połączę siły Adrian i dorzucę się z moją głowicą:)
BTW. zadzwoń do mnie w wolnym czasie bo ogarnąłem coś ciekawego do naszych skarbonek.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie głowice do CRF450R 2004r. najlepiej nową albo w idealnym stanie
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 82 zapytań