1

Temat: Skradziono ktm lc4 640 poznań

Witam
Sorka ,że tutaj piszę. Brak czasu jeśli można to proszę o przeniesienie .
Dzisiaj tzn. Środa 16.11 godzina 4:30-5 rano motocykl skradziono z ulicy Piątkowskiej 94 /3b . Prwedopodbnie widziany kolo galerii pestki pchany przez jedną osobę  .. rejestracja zdr05mk  VIN itp wstawię później . Cały pomarańczowy  i dupa oklejone stickerbomb. Wydech cięty schowany za plastikiem   wszelkie info 783687699
Proszę jeśli ktoś szuka sprzętu i widzi podejrzane aukcje czy aukcje na części o telefon

DT125R ->  KTM LC4 640

2

Odp: Skradziono ktm lc4 640 poznań

To twoja maszyna parkowana była pod domem studenckim akademii rolniczej?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

3

Nie podałeś numeru :) Mam nadzieję, że wszystko się uda i maszyna do Ciebie wróci!

#BRAAP
Suzuki DRZ 440 SM aka Bumblebee

4

a tak się zastanawiałem co to za kat stoi pod akademcami upeka, osobiście bałbym się tam zostawiać moto. Oby się znalazło, powodzenia

5

Jeżeli to jest ten ktm to mieszkam dokładnie obok.
Często chodzę koło akademików i zawsze jak szedłem to stał ten sprzęt. I nachodziły mnie dwie myśli:
1) czy to ktoś z forum?
2) kiedy go podjebią, bo stoi dzień i noc samopas bez żadnego zabezpieczenia

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

6

Tak ten .. dzień później miał zniknąć do domku...
4:50 rano ktoś prowadził go w stronę galerii pestki
Musiał zerwać blokadę kierownicy ..
No niestety na policje nie mam co liczyć .. mają wyje. ..

Nie stał często sam i portiera siedzi dużo ludzi chodzi, ale widocznie lipa .. kamery co się okazało nie sięgały go .. jedy
nie mogę liczyć na to ,ze na skrzyżowaniu  kolo mcdonalda jesy kamera , bo tam był widziany ostatni raz .

DT125R ->  KTM LC4 640

7

Czyli prowadzili go wzdłuż piątkowskiej?
Ogólnie na tej trasie jest pełno kamer.
Są tam bloki z monitoringiem, żabka, i inne.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

8 Ostatnio edytowany przez backerrr (2016-11-21 16:38:28)

Tylko policja stwierdziła , że nie ma .. generalnie moja mama dzwoniła jako właściciel dowiedzieć się cokolwiek to po 4 dniach nie wiadomo nawet kto prowadzi sprawę i pół dnia zajęło  jej usłyszenia tego od policjanta dyżurnego ... 

Sam chce coś zrobić ,ale póki co jestem w Portugalii i nogę jedynie  przeglądać olx allegro..
Wiadomo zły jestem również na siebie ; bo kat  był praktycznie bez zabezpieczen .. juz 4 tyg temu miałem , go zabrać,  ale ciągle na antybiotykach i fizycznie nie dało rady ..

DT125R ->  KTM LC4 640

9

Prowadzony był od akademików jakoś , że dotarł kolo Orlika na przeciwko galerii pestka następnie gość kierował się wzdłuż bloków w stronę mcdonalda ... kolega idąc do pracy widział jak facet ciągnie kata i klnie  wołając ludzi do około czy ktoś odpali .. szkoda , że nie poznał , że to mój sprzęt ..

DT125R ->  KTM LC4 640

10

Lepiej usuń to info o sprzedaży z postu.

WR250X -> Husaria 701

11 Ostatnio edytowany przez michal_lc4 (2016-11-21 23:37:05)

KAT bez zapięcia na Piątkowskiej, a Ty w Portugalii... brawo Ty, jak to mówią.
Samo prosi się o takie zakończenie, sorry za takie podejście z mojej strony (wiem co czujesz bo też mi zaje*ali kiedyś moto, a drugie próbowali) ale skoro Ty miałeś wyje&ne na zabezpieczenie motocykla to nie dziw się że Policja również ma wyje&ane.

SMC 625 '04 -> TDM900 -> ...??
https://www.bikepics.com/pics/2013/02/14/bikepics-2516302-full.jpg

12

Ziomek do Portugalii poleciałem  4 dni po .. nie odwołam  wyjazdu jak wszystko było opłacone ..
Przez ten czas policja nic nie zaczęła robić nawet..

DT125R ->  KTM LC4 640

13 Ostatnio edytowany przez michal_lc4 (2016-11-22 20:47:58)

Aaa, no bo zabrzmiało jak byś Ty tam a on tu... ;)
Obyś miał szczęście i znalazł.

PS. Mi jak skroili po tygodniu dzwonili z propozycją oddania za drobną "opłatą". Taki myk... Wyzwałem ich od kur$w.
Dwa lata później drugiego porzucili między blokami na osiedlu i tu mógł bym Ci poradzić objechanie dookoła uliczek i zakamarków osiedla, jego śmietników (tak, tak śmietników) i wszelkich boisk szkolnych czy placów zabaw. Chociaż już trochę czasu minęło, takie rzeczy robi się na drugi dzień lub zaraz po zajściu.

SMC 625 '04 -> TDM900 -> ...??
https://www.bikepics.com/pics/2013/02/14/bikepics-2516302-full.jpg

14

Dokładnie, znajomemu akurat jak auto ukradli, to znalazło się na osiedlowym parkingu w sąsiednim mieście. Chociaż jak z moto robią, to nie wiem, bo na szczęście ta nieprzyjemność mnie nie spotkała i mam nadzieję, że nie spotka. Wujasowi mojemu jak ukradli, to policja jakimś cudem znalazła jak już szedł na części, ale w porę wpadli.

KTM 690 SMC

15

Jak ktoś go prowadził a nie wpakował do busa to był raczej jakiś matoł/osiedlowy cwaniaczek.
Pewnie chciał pojeździć.
Jak się nie udało to też obstawiam że leży gdzieś w krzakach.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD