Odp: Wybór członków Komisji Motocyklowej AKP 16.11.2016r godzina 18
Robert B.
Rafał P.
Michał S.
Piotr R.
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Wybór członków Komisji Motocyklowej AKP 16.11.2016r godzina 18
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Robert B.
Rafał P.
Michał S.
Piotr R.
A Ja? A ja? Ja tez chce
co z tym upoważnieniem ? napisałbym takie dla Krystiana, bo nie mogę się pojawić.
nie ma opcji "upoważnienia"- informacja potwierdzona.
aha, czyli nic się nie zmieniło - komuna i kolesiostwo :D
sajfer napisał/a:(...)
Ps. czy ktoś może opierniczyć debila który rozesłał listę 300 osób z numerami telefonów i mailami do nich?Nie oczekuj że powrzucają maile w UDW, to instytucja trochę wykluczona cyfrowo. Swoją drogą, można to pociągnąć pod paragraf, nie jedna firma ucieszyłaby się takiego "wycieku danych" ok. 300 maili. ;)
Anyway, głosować mogę - a mamy jakąś listę faworytów na kogo głosujemy do Rady Komisji?
Nie tylko wysłali bez UDW to załączyli excela z listą członków, mailami, telefonami i datą wstąpienia. Masakra. Ktoś chce telefon do Przygońskiego lub Dąbrowskiego? Albo Czachora? Teraz wiem w którym roku wstąpili do AK Polskiego i mogę sobie do nich zadzwonić pogadać.
No to na kolejne 4 lata w komisji większość ma SM :)
Dziękuję obecnym za poświęcony czas!
Za nieobecność reszcie będziemy rozsyłać spam ;)
A tak na poważnie, jak ktoś ma jakieś pomysły, co, jak zrobić, to proszę pisać do mnie.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Wybór członków Komisji Motocyklowej AKP 16.11.2016r godzina 18
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 74 zapytań