1

Temat: [S] Nowe buty Alpinestars S-MX 5 rozmiar 45

Cześć, mam do sprzedania nowe buty Alpinestars S-MX 5 w rozmiarze 45. Kupione w polskim sklepie w czerwcu, także jeszcze długo będą na gwarancji. Problem w tym, że niestety zamówiłem za mały rozmiar - wszystko przez moje zboczenie z nart, ale nie pomyślałem o tym, że na motocyklu ciężko mi będzie rozpinać buty na każdych światłach żeby krążenie w stopie wróciło na 20 sekund. Buty miałem na nogach dosłownie przez 5-10 minut, założyłem je na próbną przejażdżkę dookoła domu. Wyglądają i pachną jak nowe. Mogłem je zwrócić, ale kilka dni później wyjechałem do Niemiec i zapomniałem o temacie.

Od siebie dodam, że praktycznie w tej samej cenie mogłem dostać nowszy model S-MX 6, ale niestety jest on gorzej wykonany, zrobiony na stopę dla ludzi otyłych (przymierzałem 45 i miałem dużo luzu dookoła) i ma mniej wentylacji, w tej cenie chyba nie idzie dostać lepszych butów na szosę.

Najtaniej w Polsce można je dostać chyba w tym sklepie: [url]https://www.4motos.pl/buty-alpinestars-s-mx-5[/url]
Dla forumowiczów proponuję cenę 640 zł.

Z chęcią wymienię się na rozmiar 46 jeśli ktoś jest ma odwrotną sytuację.

FMX 650

2

Odp: [S] Nowe buty Alpinestars S-MX 5 rozmiar 45

Aleś promocję zasunął... ;)

SPIDI

Subiektywnie o motoryzacji z charakterem
Facebook.com/SpidiFreestyle

3

Jak już napisałem, proponuję 640 zł, ale jak ktoś ma inne propozycje, to pisać śmiało! :D Ze sprzedażą mi się nie śpieszy, a cena katalogowa to 850 zł, więc moja oferta nie jest chyba aż taka zła. ;)

BTW, buty oczywiście wysyłam w oryginalnym kartonie, z paragonem, w foliach i z instrukcją obsługi (sic!).

FMX 650

4

Up, rynek zweryfikował. 600 zł.

FMX 650