Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Pozdroszejset?
Nie. Admin forum DRZ XD
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 754 755 756 757 758 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pozdroszejset?
Nie. Admin forum DRZ XD
Raz ją figiel zatarł na autostradzie lak leciał na zlot:)
Sprzęt ma lekko jak 50tys. km
I na pewno jest na tulei.
O ile dobrze pamietam to u Figla był problem z jakimś kanałem olejowym stąd remonty, a z 50tysi to ona miała juz jak my się pod Szczytnem (dawno temu) spotkali i wódę z gwinta pili:))
Ktoś się mnie już pytał na pw, mally dobrze pisze przebieg trzeba podzielić w zależności od silnika, hacker to stare dzieje były, tak na tuleji jeździł, dzinkss to nie u mnie
a czym Ty figiel teraz śmigasz?:)
Sygnaturka
[url]https://www.olx.pl/oferta/husqvarna-sm-450rr-supermoto-smr-nie-crf-yzf-pilne-zimowa-cena-CID5-IDfb9Db.html#:87eabfad37[/url]
Wydaje mi sie czy cos tu nie tak z cena ?
[url]http://allegro.pl/ktm-690-smc-supermoto-i6588631356.html[/url]
Zna ktoś sprzęta?
Brakuje mi już mocy w wr250x i szukam jakiegoś zapierdalaki, który mi nie zrujnuje portfela serwisem.
Jak ktoś jest z okolic to chętnie nawet zapłacę za sprawdzenie go. Ja mam niecałe 400km.
[url]https://www.olx.pl/oferta/husqvarna-sm-450rr-supermoto-smr-nie-crf-yzf-pilne-zimowa-cena-CID5-IDfb9Db.html#:87eabfad37[/url]
Ten motor wisi już X czasu, sam o nim myślałem. Jak interesowałem się tym moto to cena była 14k chyba.
Gość chciał mi zejść strasznie dużo już na wstępie, dodatkowo dziwne opowieści że zamienił się czoperem na ten motor... że przerabiał go jakiś znajomy... ogólnie wystraszył mnie tymi historiami i jako że miałem daleko to postanowiłem to olać bo szkoda wahy na weryfikacje takich baśni.
Ogólnie to nie jest RR tylko zwykły smr, właściciel tłumaczy że właśnie na tym polegała przeróbka.
Jak ogarniasz i masz blisko to podskocz zobaczyć bo sam jestem ciekaw czy dobrze że odpuściłem;)
radek145 napisał/a:[url]https://www.olx.pl/oferta/husqvarna-sm-450rr-supermoto-smr-nie-crf-yzf-pilne-zimowa-cena-CID5-IDfb9Db.html#:87eabfad37[/url]
Ten motor wisi już X czasu, sam o nim myślałem. Jak interesowałem się tym moto to cena była 14k chyba.
Gość chciał mi zejść strasznie dużo już na wstępie, dodatkowo dziwne opowieści że zamienił się czoperem na ten motor... że przerabiał go jakiś znajomy... ogólnie wystraszył mnie tymi historiami i jako że miałem daleko to postanowiłem to olać bo szkoda wahy na weryfikacje takich baśni.
Ogólnie to nie jest RR tylko zwykły smr, właściciel tłumaczy że właśnie na tym polegała przeróbka.
Jak ogarniasz i masz blisko to podskocz zobaczyć bo sam jestem ciekaw czy dobrze że odpuściłem;)
To tak jak M pakiet bez silnika hehe
No ja mam coś około 170 kilometrów.
Dzwoniliśmy do typka i mówił to samo co napisałeś. Troche dziwne bo jak widać nie jestem pierwszy, który dzwonił do niego i powinien zmienić w ogłoszeniu bo dla laika to może być łakomy kąsek, potem co się okaże będzie zawiedziony.
Gdyby ktoś był blisko moto to mógłby ktoś zajrzeć do niego :)
Motocykl bez homo to co w tym za super cena/okazja?
Pokaż drugi w takiej cenie z taką ilością fajnych gratów.
Zwłaszcza że koleś ją sprzeda za 9 moim zdaniem;)
Czy ktoś może potwierdzić, że to jest naprawdę SM450RR? Bo tylko wahacz na taki wygląda.
Dlaczego ktoś zmienił kute półki, lagi Marzocchi, radialny zacisk na zawieszenie i półki od wersji enduro? Na pewno nie jest to Ohlins.
Nie było fabrycznie rozrusznika i kopki?
Prawy dekiel nie powinien być ciemny/czarny?
Może mi ktoś przypomnieć co ile robi się remont w wersji RR? Maniek miał RR i pamiętam, że to był sprzęt co kilka godzin do remontu.
Faktem jest to, że na olx gościu napisał rok produkcji 2006 ale rr wychodziły 2008-2009
Czy ktoś może potwierdzić, że to jest naprawdę SM450RR? Bo tylko wahacz na taki wygląda.
Chyba więcej nie trzeba pisać
Strony Poprzednia 1 … 754 755 756 757 758 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.138 sekund, wykonano 34 zapytań