Odp: Kupię SM
Drz lepiej skręca niż 690
+1
duuuuużo lepiej
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię SM
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Drz lepiej skręca niż 690
+1
duuuuużo lepiej
Private message PW
Yamaha WR250X ;)
ale panowie to nie jest dział "co kupić" , on już ma ustalone co i jak więc chyba tylko czeka na oferty , a nie kolejne 10 stron opisujących dlaczego 525 jest dobre na początek , a crf450 nie jest wcale taka droga jak się wydaje ;P
No hejt , sorry za spam xD
Dzięki za wszelkie sugestie i oferty, a trochę ich było, temat do zamknięcia ;)
Kupiłeś już coś ? Jak tak to się pochwal
ale panowie to nie jest dział "co kupić" , on już ma ustalone co i jak więc chyba tylko czeka na oferty , a nie kolejne 10 stron opisujących dlaczego 525 jest dobre na początek , a crf450 nie jest wcale taka droga jak się wydaje ;P
No hejt , sorry za spam xD
Kolego z tym tanim remontem CRFY to chyba troszkę przesadziłeś =D
Da sie zrobić tanio, zależy co robi.
Jak tam progres z Twoim remontem Adrian>? Ja już kończę:) Wyszło mnie w sumie może 4k więc nie ma źle.
Kupiłeś już coś ? Jak tak to się pochwal
Koniec końców stanęło na DRZ, trafiła się ładna sztuka w bliskiej okolicy. Niedługo pojawi się w ,,Pokaż swój pojazd'' ;)
Da sie zrobić tanio, zależy co robi.
Jak tam progres z Twoim remontem Adrian>? Ja już kończę:) Wyszło mnie w sumie może 4k więc nie ma źle.
No to elegancko Maćku , ja ruszam w styczniu bo jakoś z końcem roku nie mam ochoty wydawać worka pieniędzy ;p , jeżeli chodzi o silnik to w 8k powinienem się zamknąć + troszkę dupereli . Przypuszczam że w 12 się wyrobie zresztą czas pokaże , jak bedzię chwila to wrzucę coś na forum .
Kolego z tym tanim remontem CRFY to chyba troszkę przesadziłeś =D
to był sarkazm kolego xD
adrmln90 napisał/a:Kolego z tym tanim remontem CRFY to chyba troszkę przesadziłeś =D
to był sarkazm kolego xD
No własnie tak coś mi się zdawało ;)
Może LC4 z 2004r za 11,500 PLN ???
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię SM
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 80 zapytań