Odp: Sprzedam kombinezon 1PC Alpienstars rozmiar 50 (LICYTACJA OD 1ZŁ)
Polecam SPIDI a szczególnie wyprzedaże jesienne w Honda Plaza i Motoholikach w stolicy :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam kombinezon 1PC Alpienstars rozmiar 50 (LICYTACJA OD 1ZŁ)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Polecam SPIDI a szczególnie wyprzedaże jesienne w Honda Plaza i Motoholikach w stolicy :)
a to świat się kończy na dajnisach i alpajnstarsach?
Co racja to racja... Jednak oba chyba najbardziej popularne u nas(z tych solidnych marek). Nie wiem na ile to magia marki i marketingu a na ile kwestia dostępności.
Spidi, jak nie zmieniasz kombi żeby było pod kolor moto, tylko masz zamiar jakiś czas w tym jeździć, to ja bym walił w Dainese.
Zmieniam bo mój kombiak jest na mnie za luźny i za duży(schudłem sporo) a poza tym to stary Probiker więc bardzo prosty i budżetowy kombiak.
Kucio właśnie od nich wracam... z nowym kombi! :D
Zdecydowałem się na model Supersport Wind Pro.
Jest to zdaje się podstawowy jednoczęściowy model z oferty firmy SPIDI.
Nie ma co się czarować - do wybajerzonych topowych modeli Dainese, Alpiny czy nawet SPIDI, raczej nie ma co porównywać. Jednak od Motegi lub Chalangera, nad którymi poważnie myślałem, jest co najmniej klasę lepiej wykonany.
Na plus - dużo elastycznych wstawek, skóra miękka, elastyczna i przyjemna w dotyku, fajne neoprenowe wstawki (w kołnierzu, na mankietach rękawów i u dołu nogawek), dobra wentylacja, bardzo rozsądny stosunek cena/jakość, certyfikowane ochraniacze.
Na minus - wentylacja(coś co będzie genialne w ciepłe dni będzie przekleństwem w chłodne dni;), nietypowe stosunkowo małe slidery(producent twierdzi, że to celowy zabieg pozwalający na szerszy zakres regulacji jak i gdzie ma być zapięty), podpinka wszyta na stałe.
Tak jak Kucio napisał - mają jeszcze pojedyncze sztuki w wybranych malowaniach przecenione.
Co ciekawe przecenione kombiaki to czesto aktualne modele i aktualne malowania.
Jak ktoś też szuka warto podjechać...
Aha - ja wpasowałem się idealnie w 54 przy 187cm wzrostu i wadze ~92kg.
Daleko mi do koksa ale regularnie ćwiczę i jestem jestem raczej dobrze zbudowany.
Kurde za taką cenę to i ja bym kupił mimo, że chwilowo jestem bez moto :D
No z prawie 3,5k na 2k z groszami to naprawdę konkretna promocja!
Trzeba tylko trafić w swój rozmiar i kolor albo nie wybrzydzać nad kolorami - ja wziąłem czarny z białymi wstawkami choć pod moto bardziej pasowałaby mi wersja z czerwonymi akcentami. Tysiak jednak piechotą nie chodzi...
Co ciekawe w innych sklepach, sprawdzałem nawet w zagranicznych, te kombiaki nawet jak są w promocji to dalej kosztują sporo więcej bo pod 3tysiaki a zwykle nawet więcej.
Cieszę się :)
Sam w Honda Plaza kupiłem...ceny bardzo atrakcyjne.
Mam SPIDI TRACK TOURING, ale myślę nad WIND PRO ;)
Spidi, z tego co zrozumiałem w Honda Plaza robiłeś zakupy, tak? Kojarzysz może, czy mieli jakieś buty Sidi na przecenie?
Butów to oni nie mają raczej, byłem tam w tym roku i rok temu, ogólnie szeroka oferta kurtek, spodni, rękawic, kasków, kombinezonów ale butów jak na lekarstwo. Na stronie była albo nadal jest rozpiska co mają na stanie w promocji.
SPIDI, czy Twój kombi jest w całości wykonany z jednakowej skóry? U mnie jedna część jest ze skóry o innej gładkości niż druga :) I jestem ciekawy czy może też tak masz.
Polecam ogólnie zakupy tam, już wcześniej kiedyś pisałem. Kupę hajsu można zaoszczędzić, naprawdę. Rok temu śledziłem promocje bo się ubierałem i już przez całą zimę nigdzie nie było takich promocji jak tam. A w tym roku kupiłem spidi carbo 3 w cenie 470.
Bury , sorki, nie zwróciłem uwagi na buty szczerze mówiąc.
Ciuchów mają naprawdę sporo więc buty rzecz jasna też. Nie wiem jednak na ile szeroki wybór mają na miejscu i jak wygląda kwestia przecen. Myślę, że warto spróbować - zadzwoń zapytaj.
Dziewczyna, która pomagała mi wybrać kombi, wspomniała, że mają taką politykę, że przeceniają rzeczy, które mają fizycznie na salonie i nie sprzedały się przez cały sezon(rok). Stąd właśnie przecenione ciuchy dalej znajdujące się w aktualnej ofercie i katalogach producenta.
Sam byłem zdziwiony jak zobaczyłem wiszące na jednym wieszaku takie same ciuchy tylko jedne w regularnej cenie a inne ok. 40% taniej. Jedyne co je różniło to konfiguracja kolorystyka/rozmiar bo przeceny dotyczyły wszystkich koloró i modeli.
Shonek - ja tą listę od Ciebie przeglądałem pod kątem najpierw kasków a teraz kombi.
Szczególnie przy kombi dosyć dokładnie ją przefiltrowałem i powiem Ci, że pojechałem tam teochę bez przekonania. Z listy wynikało, że mają na krzyż jeden czy dwa egzemplarze, ktore może podejdą na mnie a na miejscu okazało się, że wszystkiego jest do wyboru do koloru. Oczywiście jak na taką promocję. Obstawiam, że lista może nie być pełna.
Ja tam kupiłem Sidi ST za ok 800zł Arai Chaser V za 1400...tylko trzeba trafić w rozmiar :D
delta napisał/a:a to świat się kończy na dajnisach i alpajnstarsach?
Co racja to racja... Jednak oba chyba najbardziej popularne u nas(z tych solidnych marek). Nie wiem na ile to magia marki i marketingu a na ile kwestia dostępności.
taa, głównie magia marketingu.
Spidi to masz swój firmowy kombi, no proszę, graty:D
Ja mam 2szt. Arlen ness-a, 1pc i 2pc, oba godne polecenia, ten 2pc dużo paciaków przeżył i ma się nadal dobrze. Jedyne co to na spodniach napis się poszarpał.
Zresztą oba te kombiki też kupowałem tam w hondzie zimą w dobrej cenie.
Teraz mam Gimoto i lepszego na sm sobie nie wyobrażam.
delta - gdzie kupiłeś tego Gimoto ? jeden koleszka zamówił i potem miał problem ze sprzedającym..
delta - gdzie kupiłeś tego Gimoto ? jeden koleszka zamówił i potem miał problem ze sprzedającym..
u producenta, na stronie jest konfigurator, szyją na wymiar idealne
Spidi to masz swój firmowy kombi, no proszę, graty:D
Hehe się porobiło - zupełnie jak szyty na zamówienie z wstawioną ksywką! ;))
BERIK ;) only BERIK
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam kombinezon 1PC Alpienstars rozmiar 50 (LICYTACJA OD 1ZŁ)
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 78 zapytań