Temat: Ride na konsolę xbox 360
Cześć,
Sprzedam grę Ride, zapewne przez większość tutaj zebranych znana.
Grę posiadam na platformę xbox 360
Sprzedam za 50 zł + 5 zł przesyłka
Pozdrawiam
Poniżej fotki:
[url]http://imgur.com/a/aBy4X[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Ride na konsolę xbox 360
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Sprzedam grę Ride, zapewne przez większość tutaj zebranych znana.
Grę posiadam na platformę xbox 360
Sprzedam za 50 zł + 5 zł przesyłka
Pozdrawiam
Poniżej fotki:
[url]http://imgur.com/a/aBy4X[/url]
fajne to?
prosze o odpowiedz kogos innego, bo sprzedajacy bedzie postronny ;)
Właśnie - też jestem ciekaw...
Dopbra opcja na nudne zimowe wieczory z piwkiem w ręku?
Zdaje się pojawiła się niedawno Ride 2.
Właśnie - też jestem ciekaw...
Dopbra opcja na nudne zimowe wieczory z piwkiem w ręku?
Zdaje się pojawiła się niedawno Ride 2.
Dzięki Tobie, zobaczyłem, że jest już Ride 2. Z tego co kojarzę to w tej części jest supermoto. :D
Co do gry to jest realistyczna. Fajne są motocykle. Ja przezimowałem z nią bez problemu. Może komuś się przyda :)
Lepsze to czy Moto gp?
Ja wlasnie ostatnio kupiłem przes Steam "Valentino Rossi The Game" czyli wlasnie Moto GP w wydaniu na 2016. Była akurat jakas weekendowa promocja cenowa.
Ja akurat bardzo lubie MotoGP więc wybór był prosty. ;)
W Ride nie grałem wiec nie jestem w stanie się odnieść ale z filmów w necie wnoszę, że gra bazuje na tym samym modelu jazdy. Nie wiem czy producent jest ten sam ale wydaje mi się, ze to bardzo prawdopodobne.
Gra jest trudna ale ma swój urok. Ja akurat wyłączam większość wspomagaczy i tutaj naprawdę trzeba sie mocno skupić i nagimnastykować zeby wykręcić dobry czas, nie wyglebic i nie wypaść z toru.
Jedyne co irytuje to przeciwnicy sterowani kompem - jadą jak po sznurku i to co robimy nie specjalnie ma wpływ na ich reakcje, zmianę toru jazdy itp. Trudno jest jechać miedzy nimi.
Aha - w Ride 2 zdaje sie jest wreszcie tryb Supermoto! :)
W MotoGP z dodatków jest flat track na ranczu u VR46(bardzo fajna sprawa) i jakies rajdy i driftu które sa totalna porażką i stratą czasu.
W
Gry Ride, Moto GP, MXGP są na tym samym silniku i jak dobrze kojarzę również ten sam producent.
Podbijam
Ja to czekam na cos w stylu Turist Trophy 2 lub takie GP 500. Ride to taki typowy arcade dla zabicia czasu w zimowe wieczory, dwójkę musze wypróbować ze względu na SM ale poczekam jak tez po 50zł bedzie chodzić:)
Ja to czekam na cos w stylu Turist Trophy 2 lub takie GP 500. Ride to taki typowy arcade dla zabicia czasu w zimowe wieczory, dwójkę musze wypróbować ze względu na SM ale poczekam jak tez po 50zł bedzie chodzić:)
Gram teraz w 2. W lepszą grę nie grałem. Na supermoto można wpierdzielać się slajdami, wychodzić powerslajdami, spoko sprawa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Ride na konsolę xbox 360
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 76 zapytań