Odp: Koce Race Tech holroydtyrewarmers
co za problem przerobić sznurki na gumki.
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Koce Race Tech holroydtyrewarmers
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
co za problem przerobić sznurki na gumki.
Mały daj cyne kiedy będziesz zamawiać , bo tak jak mówiłem na 90% będę brał czerwone , uwzględnij ile tam po przewalutowaniu z kosztami przesyłki i przelewu ci wyjdzie .
edit : ile minut trwa cykl nagrzania opony na tym kocu ?
Ok. Dam znać 24,10,2016
nie mam pojęcia ile się nagrzewa. Zakładam, że tak jak u innych producentów, może trochę dłużej niż u tych najlepszych.
Koce w kolorze czarnym wychodzą jakieś 545-550zł z przesyłką do PL, złodziejskim kursem w mbank-u i 20zł opłaty za przelew.
Czerwone/ niebieskie 592zł.
Wyliczenie przy 4 osobach kupujących
paypal może wyjdzie taniej. Zobaczę czy obsługują.
Jutro chce zamówić.
Przyjechały koce. Jakoś wydaje się dobra. Troczki faktycznie upierdliwe... Wyszły po 530zł za komplet.
Zrobiłem test dla potomnych:
Sprzęt do pomiaru:
kamera FLIR E4 dokładność +/-2 stC lub 2% pomiaru i PIROMETR AR320 dokładność +/-2 stC w zakresie 0-100stC (koszt 95zł netto)- Chińszczyzna ale dość dobrze mierząca, porównywalna z Testo i Fluke za 400zł.
Obiekt badawczy:
Tylna opona supercorsa pro SC1 150/70 + felga 4,25 Excel
Startujemy z 16stC (o takiej temp przyniosłem koło) felga i opona. Temp otoczenia około 20stC.
Pierwszy przystanek po 25min
temperatura felgi 25stC. temp opony 57 wg pirometru
Drugi przystanek 50min temperatura felgi 34stC, temp opony ~78-82stC, w miarę równo na całym obwodzie.
Z ciekawości "studzenie"
3min po zdjęciu i wyłączeniu
~ 10-15min po wyłączeniu
Jak ktoś ma w Warszawie inne koce, to z chęcią sprawdzę/ porównam.
ja mam jeden koc inny niż race tech, ale nie wiem czy przód czy tył :)
Mały świetna robota!
Porownywalem pomiary pirometrem i specjalnym termometrem, ktorym nakowa sie opony i pomiar sie zawsze roznily. Jak chcesz mozemy na pierwszej rundzie w przyszlym roku zrobic porownanie
Pomiar bezdotykowy jest obarczony dość dużym błędem. Choć i dotykowy potrafi nie być prosty ;)
Zabiorę kamerę na rundę to pomierzymy.
Jakby ktoś był zainteresowany, to możliwe, że będę domawiał, bo kupiłem o komplet za mało :(
Pomiar bezdotykowy jest obarczony dość dużym błędem. Choć i dotykowy potrafi nie być prosty ;)
Zabiorę kamerę na rundę to pomierzymy.
Nie chcę wnikać co ciepłego będziecie dotykać ;)
Jakby ktoś był zainteresowany, to możliwe, że będę domawiał, bo kupiłem o komplet za mało :(
Mówiłem licz w excelu ;)
Mały ja byłbym chętny ;) z gwarancja jak to wygląda ? trzeba wysyłać do UK w razie W ;/
mallly200sx napisał/a:Jakby ktoś był zainteresowany, to możliwe, że będę domawiał, bo kupiłem o komplet za mało :(
Mały ja byłbym chętny ;) z gwarancja jak to wygląda ? trzeba wysyłać do UK w razie W ;/
No niestety tak.
to chwilowo zainteresowani są:
gonzo911
Chaw
i Ty.
najlepiej by było jakbyście się ze sobą zgadali. Ja wam kontakt mogę przesłać itp.
JohnnyQulaweOkO napisał/a:mallly200sx napisał/a:Jakby ktoś był zainteresowany, to możliwe, że będę domawiał, bo kupiłem o komplet za mało :(
No niestety tak.
to chwilowo zainteresowani są:
gonzo911
Chaw
i Ty.najlepiej by było jakbyście się ze sobą zgadali. Ja wam kontakt mogę przesłać itp.
Jak ty będziesz zamawiał to dawaj dane do przelewu i ci w poniedziałek puszcze przelew ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Koce Race Tech holroydtyrewarmers
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 72 zapytań