Temat: (K) Rama z dokumentami Ktm 690 smc
Kupię ramę z dokumentami do ktm'a 690 smc.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » (K) Rama z dokumentami Ktm 690 smc
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię ramę z dokumentami do ktm'a 690 smc.
up!
A co, masz ramę bez dokumentów w swoim?
Może miał dzwona i rama poszła do piachu? Swojego czasu chciałem kupić ramę do CRF z papierami, czy to od razu znaczy, że chcę zalegalizować jumane moto? Bo chyba o to Ci chodzi. Swoja drogą - Raku sprzedawał bodajże 625 bez papierów, jakoś afery nie było.
Też bym kupił rame taką od kata :)
Ciężko coś znaleźć...
698 672 101
Up!
A co, masz ramę bez dokumentów w swoim?
Zaginely :)
Mozna. Ja kiedyś zgubiłem dokumenty i odzyskanie było niemożliwe moto sprowadzone żadnych dowodów a nie rejestrowane bo nie bylo potrzeby. Straciło na wartości i wzbudzało dużo nieufności przy sprzeday, a ja widziałem siebie jako złodzieja pasera w oczach innych. Głupie uczucie zwłaszcza gdy jest się zawsze uczciwym.
jest na aledrogo z 16r za 10 tyś zł
UP
Może ktoś coś słyszał?
Tak wiem jest na alledrogo za 11.5
Ale rama u dealera kosztuje 6485,67 zł a zez zniżkami jak kto ma to nawet taniej!
Taka rama od dealera jest z papierem normalnie?
Jezeli mamy uszkodzoną legalną ramę to z dokumentami nie ma zadnych problemów. Ta za 11.5 jest pewnie z papierami, właśnie dla tych co mają problem z legalnością swojego osprzętu.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » (K) Rama z dokumentami Ktm 690 smc
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 81 zapytań