Temat: KTM 690 smcr 2013r
Witam
Mam do sprzedania motocykl KTM 690 smcr z 2013 roku z POLSKIEGO SALONU, przebieg : 15300 km. Jestem jego 2 właścicielem. Od początku serwisowany w KTM Profi w Łodzi cała historia do wglądu . Cały czas wszystko robione na czas zgodnie z zaleceniami w Aso. Jestem pedantem więc Olej zmieniałem 2 razy w roku wraz filtrami po to żeby na zimę żeby stał na świeżym oleju. Do tego po przejechaniu 6 tys również był wymieniany na świeży . Motocykl w stanie idealnym nie wymaga żadnego wkładu finansowego.Dla nowego nabywcy daje dodatkowo cały nowy komplet opon Michelin Pilot Power 3. Nie ma żadnych na nim przysłowiowych patentów , nic się nie trzyma na opaski ,silniczek pracuje równo, nic nie stuka, nie na nigdzie żadnych luzów,naped w bardzo dobrym stanie smarowany po każdym myciu bądź po przebiegu 300 km.
Cena 27500 zł
Cena nie obejmuje układu wydechowego Akrapovic, osłony pod silnik oraz akcesoryjnych handbarów.
Jeżeli jest ktoś z forum zainteresowany zapraszam do kontaktu 601347473.
Zdjęcie motocykla : [url]http://ifotos.pl/z/sqarqxp/[/url] nie ma problemów z wysłaniem szczegółowych zdjęć.
- Handbary oryginał KTM
- osłony układu wydechowego oklejone folia M3 karbonowa
- Nowy Komplet opon Michelin Pilot Power 3 nie zakładane jeszcze leżą w piwnicy.
- osłona tylnego wahacza
- Okleina Red bull oraz Valentino Rossi.
- małe ledowe kierunki tylne