Temat: [S] DRZ 400 SM, 2008r
Witam,
Na sprzedaż Suzuki DRZ400 SM. Rok produkcji 2008 - ostatni rok produkcji z dystrybucji europejskiej. Długo szukałem takiego zadbanego egzemplarza. Stan techniczny jest bardzo dobry, wizualnie jest parę śladów normalnego użytkowania zgodnego z przeznaczeniem. Motocykl ma przejechane około 20 tys. km, z czego ja zrobiłem nim w dwa sezony około 4 tys. Motocykl jest używany głównie do jazdy po asfalcie, może ze trzy razy widział szutrową drogę, w terenie nie jeździłem. Bardzo lekki, zrywny, w mieście i na zakrętach szybszy od wielu mocniejszych motocykli. W korkach niezastąpiony, przejedzie wszędzie tam, gdzie inne motocykle się nie mieszczą :) Wszystko to przy spalaniu w granicach 3,5 - 4 L / 100km
Motocykl jest w oryginalnej specyfikacji supermoto, felgi Excela w bardzo dobrym stanie, nowe opony Michelin Pilot Street założone w zeszłym sezonie. Napęd powinien jeszcze na dwa sezony starczyć. Założony wydech Dominator z DB Killerem (do motocykla dodaję oryginalny wydech, gdyby ten był zbyt głośny) Regulacja gaźnika pod wydech oraz regulacja luzu zaworowego zrobiona w zeszłym sezonie.
Zdjęcia w większej rozdzielczości prześlę na maila. W razie pytań proszę o kontakt mailowy, lub telefoniczny.