Odp: modifikacja KTM 690SMC
Ja leję od początku do swojego Ipone Katana ON/OFF Road 10w60 i jest git, oleju nie bierze. A przynajmniej od zmiany do zmiany ( co 5k km lub co sezon jak się nie uda tyle nabić) nie widzę ubytku
Beast mode: ON
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » modifikacja KTM 690SMC
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja leję od początku do swojego Ipone Katana ON/OFF Road 10w60 i jest git, oleju nie bierze. A przynajmniej od zmiany do zmiany ( co 5k km lub co sezon jak się nie uda tyle nabić) nie widzę ubytku
Ja jezdze na Putoline 10w 60 [url]http://www.putoline.com/en/catalogue/product/279/ester-tech-syntec-4-10w-60/1895/[/url]
Lalem do wszystkich moich KTM bo taki sprzedaje moj dealer. Authoryzowany delaer KTM, powiedzieli mi ze to sciema ze tylko motorex mozna lac. Wazne zeby byl 10w 60 i normy spelnial JASO MA2 API SL. Wiec Motul i inne dobre marki mozna lac.
Z ciekawostek, odstawiłem wczoraj kata na serwis gwarancyjny po 1 roku (RAPID KTM Poznań) i się okazało, że jest akcja serwisowa w SMCR 2014/2015, polegająca na poprawie (albo wymianie) mocowania idącego obok głównej wiązki ECU, bo wiązka idzie pionowo w dół bardzo blisko metalowego wzmocnienia i skutecznie się o nie przeciera...
Mimo, że wiązka jest fabrycznie owinięta taśmą, moja po roku i przebiegu 6tys km już nosiła lekkie ślady i pewnie za rok by już była lekko przetarta, a później już krok do zwarcia do masy i spalenia ECU...
Sprawdźcie jak to u Was wygląda...
Hi, poleci ktos klamki ktore dzialaja w smcr 2015? podajcie link prosze, dzieki!
Kupilem 2 komplety z ebay/chin i nie pasuja. Chyba od starszego modelu do 2013. jesli ktos by chcial to oddam 2 zestawy za 100zl.
Juz zalatwioone, ta firma robi;
[url]https://www.mg-biketec.com/en/shop/ktm/690-duke-from-2014/290/clutch-lever-short?c=1075[/url]
Szukam podnózek adonowanych na pomarańczowo do 690 smc, kiedys były dostępne w PP
Ktoś coś widział ?
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » modifikacja KTM 690SMC
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 79 zapytań