Odp: [S] KTM smr 2013
Nie dziękuje Gierwi :)
Dokładnie w lotnictwie im wyżej i szybciej tym bezpieczniej :)
#49 S2 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] KTM smr 2013
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie dziękuje Gierwi :)
ale nudno :-D
gierwi napisał/a:Samolot!!!! W dupach się poprzewracało!!! A swoją drogą to dobry pomysł na dostarczanie pizzy. Mam nawet hasło reklamowe: Naszą pizzę dostarczamy MIG - iem!
Wbrew pozorom to latanie tyle kosztuje co SM:)
No chyba, że zachcialoby Ci się latać helikopterem - wtedy koszta razy 10... ;)))
Od razu robisz licencję na normalne samoloty czy zaczynasz od ultra-light'ów?
paczek napisał/a:gierwi napisał/a:Samolot!!!! W dupach się poprzewracało!!! A swoją drogą to dobry pomysł na dostarczanie pizzy. Mam nawet hasło reklamowe: Naszą pizzę dostarczamy MIG - iem!
Wbrew pozorom to latanie tyle kosztuje co SM:)
No chyba, że zachcialoby Ci się latać helikopterem - wtedy koszta razy 10... ;)))
Od razu robisz licencję na normalne samoloty czy zaczynasz od ultra-light'ów?
Od razu chcę PPL(A) - wylatałem parę h na ULM-ie - zajarałem się, i myśląc poważniej o lotnictwie jedyna słuszna droga to PPLka
To znaczy Dreamliner, czy co dokładnie?
Ja tam bym został przy SuMo ale co kto woli :) Po tylu latach jazdy na SM może się to znudzić w sumie
Ja tam bym został przy SuMo ale co kto woli :) Po tylu latach jazdy na SM może się to znudzić w sumie
"Kto nie idzie do przodu, ten się cofa" :) Jeśli ma takie możliwości i go to kręci, to po co ma sobie odmawiać? Do SM zawsze można wrócić :D
Nie chcę rezygnowac w 100% z SM. Po prostu mam świadomość, że żeby walczyć o pudło w MP musiał bym poświecić na to dużo wiecej czasu i $ a z tym jest ciężko. Jeżeli sprzedam KTM-a zostawię sobie Suzuki, jeżeli nie sprzedam KTM-a to będe sobie jeździł 4fun.
Może będe bawił się w jakieś szkolenia dla początkujących - mam paru chętnych z którymi będe trenował:)
O, to ja się zapisuję Panie Psorze!
O, to ja się zapisuję Panie Psorze!
Pan Panie Instruktorze?:) to był by dla mnie zaszczyt :)))
Dla mnie również, Panie Pilocie ;-)
Dla mnie również, Panie Pilocie ;-)
heheh to jeszcze długa droga:))
A wracając do tematu- nikt nie szuka SMR-a? Cena jest do negocjacji - posiadam równiez koła Alpina bezdętkowe do tego motocykla, mogę zrobic dobrą cene na cały pakiet :)
Droga długa, ale samolotem, więc szybko.
UP nowa cena 22900
UP
Mogę obniżyć cenę zmieniając specyfikacje tj
-pompa brembo 700 ( założona oryginalna)
- zacisk brembo 700 ( założony oryginalny )
Cena bez brembo 21500
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] KTM smr 2013
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 76 zapytań