1

Temat: Kupię KTM SMCR 690 tylko pomóżcie

Cześć wszystkim! jestem tutaj nowy ale nie w tym rzecz. Od jakiegoś czasu interesuje mnie temat supermoto. kolega miał kilka lat wstecz, jeździłem - świetna zabawa! Teraz próbuję znaleźć coś dla siebie. Tyle, że szukam, szukam i nie ma! Nie ma zbyt wielu egzemplarzy na aukcjach i tutaj moja prośba do Was, jeśli znacie kogoś kto chce sprzedać swoją maszynę czekam na sygnał.
Szukam zadbanego moto myślałem o roczniku 2012 (czytałem kilka opinii na forum to raczej sobie chwalicie). Aha no i co ważniejsze jak już się zdecyduję to na co patrzyć żeby nie kupić dojechanego motocykla?

2

Odp: Kupię KTM SMCR 690 tylko pomóżcie

Jakbyś zdecydował się miesiąc wcześniej to Spidi miał pieknego SMCR'a na sprzedaż.

#BRAAP
Suzuki DRZ 440 SM aka Bumblebee

3

widziałem, coś pięknego! ale co mogę sobie jedynie pluć w brodę

4 Ostatnio edytowany przez pawelosek142 (2016-09-17 21:59:43)

zaluj,ze mojego nie kupiles :P byl 2012r z akrapem,ale szybciutko poszedl,i duzo chetnych bylo :D

ale dobrze szukasz! na ten moment,przemysl moze o nowce tez nie taki glupi pomysl :P

ktm exc 200 99r-ktm exc  400 02r-ktm exc 250 2t 2010r-yamaha yzf 180 2010r-yamaha r6 2007r-ktm  smcr 690 2012r

5

wysyłałeś mi zdjęcia i filmik xD ale nie ma mnie w kraju no...

6

Conorian ma na sprzedaż '16:
[url]http://forum.supermoto.pl/post280649.html#p280649[/url]

#BRAAP
Suzuki DRZ 440 SM aka Bumblebee

7

Konda - trzeba sporo cierpliwości i szczęścia żeby znaleźć u nas ładne SMC-R...

Jak już się nawet pojawiają to zwykle sprzedają się błyskawicznie a i cenę trzymają wyjątkowo mocno. Na zachodzie ceny zadbanych i bezwypadkowych egzemplarzy są jeszcze wyższe niż u nas w związku z czym uważaj przede wszystkim na wszelkie okazje. Lwia część tego co przyjeżdża z za granicy ma jakąś przeszłość, inaczej nikomu by się to nie kalkulowało. To oczywiście nie dyskwalifikuje motocykla ale warto być czujnym, bacznie się przyglądać i nie wierzyć w okazje.
Teraz akurat jest najlepszy czas na zakup bo ludzie zaczynaja już myśleć o przesiadkach na przyszły sezon... Powodzonka w poszukiwaniach.

SPIDI

Subiektywnie o motoryzacji z charakterem
Facebook.com/SpidiFreestyle

8

Emokah, nie myślałem nad nową maszyną. Jednak ta cena nie jest jak narazie dla mnie ale moto jak najbardziej kozackie! A jak warczy!
Spidi - właśnie przeglądałem niemieckie serwisy i nie wierzyłem e o co widzę.
Szukam motocykla tak 2012/13 rok nie nowego ze względu na fundusze. Mam nadzieję, że zdołam coś znaleźć.
Ostatnie co mi wpadło to moto właśnie od zachodnich sąsiadów:
[url]http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6496398545[/url]

9

Kurczę te motocykle są jak wino. Im starsze tym droższe :)

10

konda napisał/a:

Emokah, nie myślałem nad nową maszyną. Jednak ta cena nie jest jak narazie dla mnie ale moto jak najbardziej kozackie! A jak warczy!
Spidi - właśnie przeglądałem niemieckie serwisy i nie wierzyłem e o co widzę.
Szukam motocykla tak 2012/13 rok nie nowego ze względu na fundusze. Mam nadzieję, że zdołam coś znaleźć.
Ostatnie co mi wpadło to moto właśnie od zachodnich sąsiadów:
[url]http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6496398545[/url]

Jaki jest Twoj fundusz? Mam 690 z 2012r, pierwsza rejstracja w 2013. Najprawdopodobniej jestem gotowy na sprzedaz.Przebieg bardzo niski, Full akrap, evo 2 i sporo czesci z power parts, sprzeglo oraz hamulec na pompach radialnych. Motocykl kupiony w PL,  od nowosci w moich rekach. Jeszcze nie wystawialem gdyz jestem poza PL. W kraju bede pod koniec pazdziernika to wtedy pewnie zrobie aukcje. Daj znac na priv jezeli jestes zainteresowany i oczywiscie jak chcesz poczekac.
Powodem sprzedazy jest chec zakupu FS450 w 2017 :)

11

Myślałem żeby przeznaczyć na moto do 25 tyś. a jaka jest Twoja cena i co powiesz o maszynie?

12

konda, wyslalem Ci PW.

13

konda napisał/a:

Myślałem żeby przeznaczyć na moto do 25 tyś. a jaka jest Twoja cena i co powiesz o maszynie?

To musisz jeszcze trochę dozbierać :)