Temat: [K] Głowicę do Yamahy wr125x/yzf r125
Jak w temacie, moze akurat komuś zalega, może być nieuzbrojona oczywiście musi być sprawna. Pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Głowicę do Yamahy wr125x/yzf r125
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, moze akurat komuś zalega, może być nieuzbrojona oczywiście musi być sprawna. Pozdro
poszukaj na olx lub allegro, nie wiem dlaczego ale tych motocykli jest tyle po wypadku ze głowa mała wiec wybór duzy :)
poszukaj na olx lub allegro, nie wiem dlaczego ale tych motocykli jest tyle po wypadku ze głowa mała wiec wybór duzy :)
No właśnie nie ma, a jak sie pojawi jakaś to znika. W zasadzie ta głowica którą mam nadaje sie do zrobienia bo jest delikatnie uszkodzona tylko ze nikt nie chce jej wziac ponieważ tłumaczą sie brakiem odpowiednich narzędzi do takiej małej głowicy.
na twoim miejscu znalazłbym gdzieś dobry warsztat w Polsce i miałbyś pewna głowice :P
Pisałem do Majstra128 czy mi to ogarnie ale póki co brak odzewu.
Cześć, u mnie jest zakład który zajmuje się naprawą głowic, miałem okazje kilka razy im coś zlecać i jak narazie mnie nie zawiedli. Tylko że musiałbyś im to wysłać, przez telefon nie wycenią Ci tego.
Ja wysyłałem do wrocławia :) No i zależy co jest do zrobienia. Mi naprawiali panewkę. Docierali zawory, wymienili uszczelniacze.
Zobacz głowice.pl . Widzę, że przenieśli się. Byli na toruńskiej a teraz Olsztyńska. Zadzwoń i zapytaj.
Dzięki panowie, skorzystam z waszych propozycji i zobaczę gdzie ostatecznie wysłać. Majster128 niestety zawalony robotą do listopada i nie da rady mi ogarnąć tej pchełki. A jeszcze moze ktos polecić jakiś sprawdzony warsztat od regeneracji głowic powiedzmy od Stolicy w górę mapy, troche bliżej bym miał i moze osobiście mógłbym wtedy skoczyć.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Głowicę do Yamahy wr125x/yzf r125
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 76 zapytań