Temat: Wybór delegatów WZD 2016 Automobilklub Polski
Dostałem info mailem:
"W imieniu Przewodniczącego Komisji Sportu Motocyklowego Leszka Gontarczyka uprzejmie informuję, że w dniu 7 września 2016r. (środa) o godz. 18.00 w siedzibie Automobilklubu Polski przy ul. Powstańców Śląskich 127 odbędzie się zebranie wyborcze celem wyboru delegatów Waszej Komisji na Walne Zgromadzenie Delegatów Automobilklubu Polski, które odbędzie się 15.10.2016r.
Wybieranych będzie 6 delegatów reprezentujących Komisję Motocyklową na WZD 2016.
Proszę, w imieniu Przewodniczącego o niezawodne przybycie"
Jak coś listę "członków" mogę przesłać, bo nie wszyscy pewnie dostali.
Dobrze by było lekko się zaangażować itp itd. Z 60 nazwisk pewnie koło 50% to ludzie z SM.
Fajnie by było mieć "swoich" w delegaturze. Ja oczywiście widzę na 1 miejscu Hermesa, ale z racji, że to zarobiony człowiek, to też mogę trochę przyjąć na klatę.
Fajnie by było wybrać swoich 2-4 i zmobilizować się, przyjść i zagłosować... może będziemy mieli wpływa na coś, uda się coś dla SM zrobić... żeby nie okazało się, że ktoś nas wywalił z planów ;)
Może się okazać, że nikt z nas nie może być wybrany, albo nie ma prawa głosu- to już postaram się ustalić.
Piotrek