1 Ostatnio edytowany przez Dziku (2016-08-26 23:34:49)

Temat: Koła Supermoto Kawasaki Suzuki Yamaha Zestaw Beringer FTE + Pompa SXV

Sienka,

Mam:
- koła dedykowane do Yamahy WR, bez problemu byle tokarz dopasuje tulejki a Ty sam łożyska do każdego moto, z zębatką i tarczą na tył, piasty Talon, obręcze o ile dobrze pamiętam Akront 3.5@4,25 cala - 1100 zł - Bez negocjacji, oferta ważna do 6 września, czyt. jeśli chcesz kupić to należność musi się znaleźć u mnie na koncie 6 września.

- koła dedykowane do Suzuki@Kawasaki, bez problemu byle tokarz dopasuje tulejki a Ty sam łożyska do każdego moto, z tarczą na tył i oponami, 3.5@4,25 cala - 1300 zł - Bez negocjacji, oferta ważna do 6 września, czyt. jeśli chcesz kupić to należność musi się znaleźć u mnie na koncie 6 września.

- zestaw hamulcowy przód - zacisk Beringer FTE + przewód + dedykowana pompa (zestaw z Aprilii SXV od mistrza UK :) ) - 800 zł- Bez negocjacji, oferta ważna do 6 września, czyt. jeśli chcesz kupić to należność musi się znaleźć u mnie na koncie 6 września.

Zdjęcia podpierdzielone od Hermesa, bo to jego byłe graty (koła WR). Mam nadzieję, że się nie obrazi ;)

LINK: [url]https://goo.gl/photos/WFwf2n9H8M6re9jdA[/url]

EXC 525 in progress

2

Odp: Koła Supermoto Kawasaki Suzuki Yamaha Zestaw Beringer FTE + Pompa SXV

Jestem zainteresowany... Co się stanie po 6 września?!
[url=http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/niemcy-rzad-zacheca-obywateli-do-robienia-zapasow,670005.html]Niemce już się szykują[/url]

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

3 Ostatnio edytowany przez rodman (2016-08-28 22:47:16)

a kto jest właścicielem tych czarnych półek Suter? Są na sell?

DR-Z 400ESM sold

4 Ostatnio edytowany przez Dziku (2016-08-28 23:50:11)

No ja :) Ale sprzedaję raczej tylko w komplecie z lagami, oddzielnie - 1000zł, więc w komplecie się opłaca. Mogę opuścić do 1800 zł bez zacisku. Warto dodać, że sprzęt jest po Hackerowy, czyt. dbał pewnie lepiej niż o siebie. Ja tego nigdy nie używałem/montowałem.

EXC 525 in progress