1

Temat: Sprzedam KTM 620 Sm

Witam terrorystow::D

Niestety jestem zmuszony sprzedac mojego Kata:( po upadku narazie nie dam rady na nim jeździc z drutami w nodze;P ale mysle ze nie jeden z was zrobi na nim dobry terror;P . A wiec jest to przerobiony duke I 96r elektryczny rozrusznik , jest po regulacji zaworow wymianie świecy, wszystkich filtrow, oleju w silniku , plynow hamulcowych , dorzucam przednie uszczelniacze do przedniego zawieszenie bo juz sie powoli pocą niestety sam teraz nie mam mozliwosci ich wymienic z powodu kontuzji ..w tym samym dniu co mialem wypadek wymienilem akumulator;P wiec jest nowy . Po upadku jest wylamany z lewej strony crash pad z kierownicy (pierdola) lewy plasticzek tylny troszke przyrysowany, no i wylamana koncowka zmiany biegow ale bez problemu mozna wrzucac biegi..w razie co piszcie podesle zdjecia po upadku gg11457657 Sebol  ponizej foty Niuni:D

Post's attachments

Attachment icon 12042010219.jpg 71.97 kb, 63 downloads since 2010-07-07 

Attachment icon 26052010255.jpg 60.83 kb, 63 downloads since 2010-07-07 

2

Odp: Sprzedam KTM 620 Sm

to w takim pancerzu śmigałeś i po upadku druty w nodze ? a motor prawie nic. Bardzo współczuję.:(
ps. a kolana całe ?

3

kolano calusienke tylko mam zmiazdzone sridstopie ale dam rade juz tylko czekam aaz wyzdrowieje;P

4

nadal aktualne:)

5

panowie Ktm czeka:P

6

mogę cenę na PW ?

Yamaha XT 600TT e noisemaker... - rozbita noga i motur
Masz problem z TDI - zapraszam - diagnostyka, naprawy, chiptuning www.VAG-serwis.pl