Odp: Koszalin IV i V runda 13-14.08.2016
super spawa z tymi przelewami w biurze 1 min w poznaniu jak nigdy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Koszalin IV i V runda 13-14.08.2016
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
super spawa z tymi przelewami w biurze 1 min w poznaniu jak nigdy
Wybiera sie ktos z Poznania do Koszalina na trening w weekend przed zawodami? Moge zabrać mato+1-2 osoby.
Wybiera sie ktos z Poznania do Koszalina na trening w weekend przed zawodami? Moge zabrać mato+1-2 osoby.
Jestem zainteresowany ,prośba o kontakt na PW
Czy ktoś będzie już w czwartek trenował?
Jak nie będzie padac to ja będę w czw jeździł
Czy ktoś będzie już w czwartek trenował?
My z Erykiem :p środa,czwartek
Może ktoś znalazł złotą osłonę zębatki przedniej accela ?? nie zdążyłem zarejestrować kiedy odpadła..
start + 2 min wyścigu klasy amator : [url]https://www.youtube.com/watch?v=CExIDFkaERY[/url]
Czy ktoś oprócz mnie też został okradziony/oszukany przez Emila? Motocykl mi nie działał i przed zawodami rozmawiałem z oragnizatorem i z Emilem, powiedzieli że oddadzą kasę żebym tylko maila napisał. Maila napisałem, Emil połowe kasy wysłał a jak upomnialem sie o druga połowe to napisał:
"decyzja dyrektora zawodów jest taka że zwrot wpisowego jest 50 % czyli w Twoim przypadku dostałeś zwrot za dwie rundy.
nie ma obowiązku zwracania w ogóle wpisowego"
Dla mnie to złodziejstwo w biały dzień zwłaszcza że rozmawiałem i z dyrektorem zawodów i z emilkiem, nie robili żadnych problemów i mówili że dostane kase. Dodatkowo mogłem przecież nie płacić przelewem wtedy bym nie był stratny. A jakbym wiedział że mnie wydymają to wystartowałbym z przerywającym moto...
rozmawiałem z emilem i mowil ze oddaje!! powinien oddac nawet w przypadku gdy placisz za 2 rundy a jedziesz tylko w sobote a w niedziele nie!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Koszalin IV i V runda 13-14.08.2016
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 69 zapytań