Temat: Kupię gaźnik mikuni tm 40 !!!
Jak wyżej. Kupie gaźnik do mojej xr. Orginał nie chce wspólpracować. Chyba że ktoś ma graty do oryginalnego gaźnika do xr 650 r.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię gaźnik mikuni tm 40 !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak wyżej. Kupie gaźnik do mojej xr. Orginał nie chce wspólpracować. Chyba że ktoś ma graty do oryginalnego gaźnika do xr 650 r.
Zawiesza się łajza na obrotach. Doprowadza mnie to do szału.
mam fcr 40 od kawasaki
Też mam fcr jest za duzy, nie miesci sie bo mam rozrusznik.
wywal rozrusznik i odpalaj jak mężczyzna.. na pych :)
Haha dobre ;-) Odpalam z kopa bo rozruchajka raz dziala raz nie, zależy jak tłok sie ustawi.
Witam. Posiadam takiego Mikuni... kupiłem go z myślą o mojej XR z ciekawości, jednak nigdy nie założyłem (mam TM 42 :) ), nie wiem nawet jakie ma dysze, wiem tylko że w jakieś 400/450 jeździł. Niestety posiada jeden mankament tj. ktoś w celu montażu chyba w DRZ uciął mocowanie linki zamykania przepustnicy tj. gaźnik ma tylko linkę do podnoszenia przepustnicy.
Daj znać czy jesteś zainteresowany. Mogę sprawdzić co w nim siedzi i zrobić jakieś fotki jeśli trzeba.
ktoś w celu montażu chyba w DRZ uciął mocowanie linki zamykania przepustnicy
no teraz obraziłeś wszystkich posiadaczy DRZ'ek w tym naszego głównego banatora hermesa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię gaźnik mikuni tm 40 !!!
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 83 zapytań