Odp: Filmy i zdjecia nie związane z SM
nie wiem jakim cudem ten pierwszy zdał wgl prawko. To ja podczas mojej pierwszej jazdy na motorynce jako "bajtel" wyglądałem pewniej niż on xD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Filmy i zdjecia nie związane z SM
Strony Poprzednia 1 … 374 375 376 377 378 … 405 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie wiem jakim cudem ten pierwszy zdał wgl prawko. To ja podczas mojej pierwszej jazdy na motorynce jako "bajtel" wyglądałem pewniej niż on xD
[url]https://www.youtube.com/watch?v=UZ7VgfBJVek[/url]
Miałem dylemat czy wrzucić tu, czy w humor. W samochodzie jest MIC ON, więc szczerze polecam z dźwiękiem :)
Ciężko to nawet skomentować...
Janusze i ich wideorejstratorki. Będzie przynajmniej miał co przez następny miesiąc znajomym nieudacznikom opowiadać - o mrożącym krew w żyłach pościgu za pijanym bandytą na motocyklu. Dramat!
Hmm a spróbujmy być obiektywni hihi (szydera:D )
Najlepsze jest to, że koleś w aucie złamał więcej przepisów niż typ od wheelie.
Uuuu ja tu widzę przekroczenie prędkości u kierowcy auta w terenie zabudowanym o 50km/h, permanentne przekraczanie linii ciągłej i nie stosowanie się do znaków poziomych i pionowych na rondzie XDD ale w takiej sytuacji jest to chyba uzasadnione.
W jakiej sytuacji? Ten samozwańczy szeryf powinien stracić prawko za taką jazdę.
Może by trochę pokory nabrał i pilnował swojego nosa i swojej kierownicy...
Wszystko co napisaliście to prawda. Oboje powinni stracić prawko;) A my nie dajmy się złapać:P
W jakiej sytuacji? Ten samozwańczy szeryf powinien stracić prawko za taką jazdę.
Może by trochę pokory nabrał i pilnował swojego nosa i swojej kierownicy...
No w pewnych sytuacjach można nie stosować się do zasad ruchu drogowego (tak jak policja na bombach) ale to są wyjątki. Kiedyś był filmik jak koleś goni złodziejki na rowerze, przejeżdża przez czerwone światła i jedzie rowerem na przejściu na pieszych i policja uznała to, że to była wyższa konieczność i rowerzysta zachował się prawidłowo.
Tutaj nie mamy do czynienia z przestępstwem a jedynie wykroczeniem więc chyba szeryf w aucie nie powinien brać udział w pościgu ale dokładnie na tym się nie znam więc raczej trzeba by zgłosić nagranie na bagiety.
BTW szeryf sam się przyznaje, że jedzie 120km/h w mieście :P
Nie wiedziałem że jak ktoś na gumie jedzie to odrazu pijak , ale ludziom
przeszkadza taka jazda I bawią sie w strażników ulic .
Owszem - istnieje w prawie taka sytuacja i nazywa się ją "stanem wyższej konieczności".
Można wówczas odstąpić od wymierzenia kary albo w specjalny sposób ją złagodzić ale w praktyce stosuje się to bardzo sporadycznie i tylko w naprawdę wyjątkowych okolicznościach - ratowanie życia i tym podobne. Tutaj mamy do czynienia z jakimś zakompleksionym społecznikiem, który chcąc połechtać swoje ego, popisać się przed żoną i znajomymi zabawił się w szeryfa nie mając ku temu żadnych podstaw. Od ścigania wykroczeń jest policja a nie pajace z wideo-rejestratorkami. ;)
Ale nagranie to dowód, że szeryf sam łamał przepisy. Wystarczy poczytać komentarze (swoją drogą, wszystkie jakie przeczytałem były raczej nie pochlebne dla kierowcy auta :D ) pod filmikiem i można poznać imię i nazwisko tego pana.
98,4% negatywnych opinii pod filmikiem mówi samo za siebie.
Witam , Panowie potrzebny mi aktualny nr. do Dynotecha moze ktoś posiada? , wszystkie dostępne w internecie są nieaktualne .
Ktoś pisał, że zakończyli działalność ale nie wiem ile w tym prawdy.
Ktoś pisał, że zakończyli działalność ale nie wiem ile w tym prawdy.
Możliwe bo kontaktu brak , pytania nie było , na przyszłość gdyby ktoś potrzebował cześci do STM'a można dostać w MXsports .
Pozdrawiam :)
Strony Poprzednia 1 … 374 375 376 377 378 … 405 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Filmy i zdjecia nie związane z SM
Wygenerowano w 0.085 sekund, wykonano 46 zapytań