1

Temat: Sprzedam rmz 250 z dokumentami

Z żalem serca sprzedaje swoją rmz 250. Suzuki jest z 2005roku i posiada wszystkie niezbędne dokumenty do rejestracji w Polsce.  Była sprowadzona z Włoch, gdzie została zaopatrzona w wiele akcesoryjnych części m. in:
- podwyższenie kierownicy
- pompa wody Bud Racing
- carbonowa osłona silnika Team Ciarlo
- koło tył 18’
- handbary Ufo
- antypoślizgowe poszycie siedzenia
- okleina One Industries
- trzymaki opon
- dodatkowa przepływowa chłodnica płynu
- manetki Alpistars

W zimę została położona kompletna instalacja elektryczna, zostały wyregulowane zawory, został zmieniony olej oraz filtr. Od serwisu ma przejechane 4mth. Jeżdżona na oleju Motul 300v, filtr powietrza myty i nasączany co jazdę olejem Multi Air , a łańcuch Ipone Racing Chain. O motocykl dbałem jak tylko mogłem, niestety studia nie pozwalają mi na jazdę. Do motocykla dorzucam całe pudło części między innymi z nowym łańcuszkiem rozrządu i olejami eksploatacyjnymi. Super sprawa dla kogoś kto chce jeździć motocyklem na co dzień, a weekendami wyskoczyć na tor. Koszt rejestracji w Polsce ok. 300zł.

Plan był aby zbudować lekkie sm na miasto. Niestety ekipa mi się posypała, zostali tylko ci którzy latają nakedami, więc bicie kilometrów rmz mija się z celem. Cena 10000zł do negocjacji, jestem otwarty propozycje cen oraz wymiany na jakieś cywilizowane supermoto.

[url]http://olx.pl/oferta/suzuki-rmz-250-z-dokumentami-dokumenty-nie-yzf-crf-kxf-sxf-450-CID5-IDfHg0h.html[/url]

2

Odp: Sprzedam rmz 250 z dokumentami

Nowa cena 8900zł!

3

Za 8000zł oddam.

4

Za 7500zł oddam.

5

Sprzedana, do zamknięcia.