Odp: III runda Poznań 15.07.2016- 18.07.2016
Levis, 3 rundy to w porównaniu ze mną 300% normy! Normalnie jak Wincenty Pstrowski.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III runda Poznań 15.07.2016- 18.07.2016
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Levis, 3 rundy to w porównaniu ze mną 300% normy! Normalnie jak Wincenty Pstrowski.
tak, a na innych torach Ty 100godzin, a ja 5godzin :D
A gdzie tam.
gdzie znajdę formularz zgłoszeniowy ?
EDIT:
dobra już mam:
[url]http://www.pzm.pl/regulaminy/supermoto[/url]
Leci ktoś furą przez inowrocław i jest chetny przewieźć 2 osoby i moto? albo nawet samo moto :)
Leci ktoś furą przez inowrocław i jest chetny przewieźć 2 osoby i moto? albo nawet samo moto :)
Dołączam się do pytania
Czy ktoś jest zorientowany czy zagraniczni zawodnicy mogą jechać piatek w MP a sobota niedziela w PP poza konkurencją , chodzi o sam start bez punktów i pucharków?
Czy ktoś jest zorientowany czy zagraniczni zawodnicy mogą jechać piatek w MP a sobota niedziela w PP poza konkurencją , chodzi o sam start bez punktów i pucharków?
Mam nadzieje ze nie bo to psuje zawody
Dla nich jest s1 i s2 :)
Tylko wpisowe do S1 i S2 jest duuuużo większe niż do PP
Tanie jeżdżenie na torze w Radomiu jest w sumie.
Tak z ciekawosci jakie jest wpisowe do s1/s2? Mysle ze w poznaniu moze byc tlok w c2 wiec fajnie gdyby nie jechali bo jak bede na koncu to moze dla mnie pola startowego nie wystarczyc :D
MŚ słyszałem ,że 1000 euro
To już wiadomo czemu AW i PZM się wzięło za organizacje:)
MŚ 600Euro
ME 300Euro
Ale cała kwota idzie dla firmy BPROM, która jest organizatorem
AW jedynie udostępnia firmie BPROM obiekt.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III runda Poznań 15.07.2016- 18.07.2016
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 69 zapytań