Temat: Sxv czy exc ?
Witam wszystkich zastanawiam sie nad kupnem supermoto do polatanie po torze i do terroru i mysle o sxv i exc jak myslicie ktory z nich to lepszy wybor ? Budzet to 25 k
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Sxv czy exc ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich zastanawiam sie nad kupnem supermoto do polatanie po torze i do terroru i mysle o sxv i exc jak myslicie ktory z nich to lepszy wybor ? Budzet to 25 k
O jakiej SXV myślałeś 450 czy 550?
I jaki EXC? 450/500/530?
O Apriliach dużo może wypowiedzieć się kolega levis - posiadacz SXV 450.
Wg. mnie mimo wielkiej sympatii do Aprilii wymaga ona więcej miłości niż jakikolwiek EXC, jednak EXC również jej wymaga.
EDIT: Nie myślałeś o jakimś Bergu w tej walucie? Ostatnio zbiera dobrą opinie tutaj na forum :)
w takim budżecie możesz kupić nową SXV z OLX. Tutaj nawet bym się chwili nie zastanawiał
Jeżeli chodzi o używane, to już nie jest tak lekko.
EXC nie miałem, nie jeździłem, więc się nie wypowiem. Jedyne co, to wg mnie skrzynia biegów jest za krótka na SM.
sxv 450 lub 550 zalezy co bedzie w lepszym stanie
exc chcialbym 530 lecz gdyby trafila sie 450 np lepiej wyposazona lub w lepszym stanie to wolalbym wlasnie ja .
Troche juz poczytalem o Aprilli i troche mnie martwi mniejsza dostepnosc czesci , pisza tez ze 2 razy czesciej trzeba oleje i filry zmieniac niz w ktm . Musze troche o nich poczytac skoro tak mowisz ;) ale jak juz to chyba z niemiec bo na naszym rynku nie ma duzego wyboru .
taka jest sytuacja ze do PL wracam 1 sierpnia i nwm czy jeszcze bedzie ta nowa sxv
taka jest sytuacja ze do PL wracam 1 sierpnia i nwm czy jeszcze bedzie ta nowa sxv
Ludzie w Polsce raczej boją się tego sprzęta i jest szansa, że nikt jej nie kupi, a jest warta uwagi - zawsze to pewniak, a nie kot w worku.
Szansa jest ale wydaje mi sie ze mala 2 sprawa to to ze nowy moto ma blokady , sciagniecie ich to pewnie dodatkowe tysiace ...
tysiące, to trochę przesadziłeś, za 500 zeta zdejmę Ci wszystkie blokady :-) i wgram odpowiednią mapę.
myslalem o serwisie mowiac tysiace . No to super jezeli udalo by mi sie go zgarnac to napewno sie odezwe ;) mozesz mi powiedziec jak to jest naprawde z dostepnoscia czesci wiadomo takie rzeczy jak olej filtry klocki lanuch i inne eksploatacyjne sa na allegro a takie rzeczy jak komplet plastikow , okelina lub czesci silnikowe ?
exc 500, resztą bym sobie dupy nie zawracał w tej kasie
ktm-a kiedyś łatwiej sprzedasz niż aprilie
sprzęty tak różne że lepiej się przejechać niż kupować przez neta
apirlia jest chyba zwyczajnie ładniejsza
Jak jedziesz to się na nią nie patrzysz :D
Jak jedziesz to się na nią nie patrzysz :D
Apka jest mocniejsza i to gotowe Supermoto. Do exc trzeba jeszcze furmankę pieniędzy a nowsze silniki podobno nie sa już tak dobre jak rfs.
EmoKah napisał/a:Jak jedziesz to się na nią nie patrzysz :D
Apka jest mocniejsza i to gotowe Supermoto. Do exc trzeba jeszcze furmankę pieniędzy a nowsze silniki podobno nie sa już tak dobre jak rfs.
To też trzeba brać pod uwagę. Ja za taki hajs brałbym Husaberga.
Tutaj prawie nówka + Akrap. Większego dzika w lesie nie znajdziesz.
[url]http://olx.pl/oferta/husaberg-fs-570-supermoto-jak-nowy-akrapovic-3tys-km-przebiegu-2010r-CID5-IDgmlzj.html#cff14136a5[/url]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Sxv czy exc ?
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 81 zapytań