Temat: [K]KTMa 400/450 EXC
Kupię KTMa 400/450 EXC z roczników 2009-2011.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]KTMa 400/450 EXC
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupię KTMa 400/450 EXC z roczników 2009-2011.
Gdzieś za tydzień będę sprzedawał mojego EXC-R 530, model 2009. Czekam tylko na lampę tył i nowy napinacz rozrządu. Cena z dwoma kompletami kół 15k. PW gdybyś był zainteresowany
Poszło PW.
Gdzieś za tydzień będę sprzedawał mojego EXC-R 530, model 2009. Czekam tylko na lampę tył i nowy napinacz rozrządu. Cena z dwoma kompletami kół 15k. PW gdybyś był zainteresowany
Co tak tanio? Hamulce masz enduro?
Pablo_87 napisał/a:Gdzieś za tydzień będę sprzedawał mojego EXC-R 530, model 2009. Czekam tylko na lampę tył i nowy napinacz rozrządu. Cena z dwoma kompletami kół 15k. PW gdybyś był zainteresowany
Co tak tanio? Hamulce masz enduro?
Nie, komplet pod SM, tarcza 320, zacisk 4 tłoczki brembo, pompka również brembo pod 4 tłoczki , prawdopodobnie z 640 (pod enduro drugi komplet, tylko pompa ta sama). A cena czy taka niska ? Uważam, że cena ok, moto przez długi czas jeździło w terenie i nie jest aż tak wypicowane jak niektóre SM, niestety zabrakło na to czasu a jestem zmuszony sprzedać
a z blachą ten motor czy bez?
a z blachą ten motor czy bez?
Z blachą
up!
Mojego kata mogę Ci zaproponować. exc 450 12 rok salon polska dwa komplety kół ;) plastiki pozdzierane bo jeszcze nie kupiłem nowych ;)
Poszło PW.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]KTMa 400/450 EXC
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 77 zapytań