Odp: zima się krząta, czas na remonta - KX250 1998r.
Czyli że stunt w 2t:) Fajnie, nie trzeba się martwić o wytrzymałość silnika:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Kawasaki » zima się krząta, czas na remonta - KX250 1998r.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czyli że stunt w 2t:) Fajnie, nie trzeba się martwić o wytrzymałość silnika:)
mniam
Piękna Kawa! :)
Wrzuć jakiś filmik ze swoim stuntem :D
Fajna sprawa, też planuje przerabiać kata na stunta :) dajesz radę cyrkle na tej zębatce ?
Piękna Kawa! :)
nie jest źle jak na osiemnastoletnie moto
Wrzuć jakiś filmik ze swoim stuntem :D
jak co będzie ciekawego do pokazania to jakiś filmik się ulepi
Fajna sprawa, też planuje przerabiać kata na stunta :) dajesz radę cyrkle na tej zębatce ?
nie dawno co go złożyłem i co wyjazd to nowe rzeczy wychodzą do poprawy, cyrkli nie próbowałem na nim jeszcze ale z tego co wychodzi na wolnych gumach to powinna dać rady (p-13z. t-48z.). Na razie zrobiłem dwa krótkie wyjazdy na niej, bardziej w celu sprawdzenia czy wszystko ok i jest kilka rzeczy do poprawienia. Swoją drogą ostatnio w stunt się bawiłem 6lat temu ale może to jak z jazdą na rowerze i nie zapomniałem jak to się robiło hehe. Ostatnio jeździłem cały czas 4t, więc muszę się trochę znów przyzwyczaić do pracy ślinika 2t. Pewnie koło weekendu dopiero będę miał więcej czasu na dokładne przetestowanie kawy, także zobaczymy jak to będzie z ta zębatką.
No ku.rwa fest maszyna:)
Piękna Kawa , robi naprawdę zajebiste wrażenie ! PS. ( wrzuć jakis film jak to lata :) )
Gratulacje dobrego smaku :)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Kawasaki » zima się krząta, czas na remonta - KX250 1998r.
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 72 zapytań