Temat: Jakie sm wybrać?
Witam niedługo będę odbierał kategorie a2 i chce kupić jakieś sm. Na oku mam ktm lc4 640, drz 400 albo husqvarna 610. Panowie powiecie mi jak w nich z kosztem serwisu? Chodzi mi o regulacje zaworów, wymiane olejów itp.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie sm wybrać?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam niedługo będę odbierał kategorie a2 i chce kupić jakieś sm. Na oku mam ktm lc4 640, drz 400 albo husqvarna 610. Panowie powiecie mi jak w nich z kosztem serwisu? Chodzi mi o regulacje zaworów, wymiane olejów itp.
Nie wiem czym jezdziles wcześniej ale z tych motocykli co wymieniłeś wybrał bym drz miałem w zeszłym sezonie Ccm 404 co jest angielskim drz tylko trochę lepiej wyposażonym za to składanym przez Anglików co niestety źle wpływa na moto. Drz jest niezawodnym motorem słabszym od pozostałych ale za to lzejszym wiec na początek lepszym do tego bardzo hodliwy sprzęt wiec nie będziesz miał kłopotu ze sprzedażą a po 1 sezonie na drz będziesz wiedział w jakim kierunku będziesz szukał następnego motoru u mnie padło na husqvarna 570
Pozdro
Przez ostatni rok jeżdżę senda 80 która posiada 17km więc jakieś doświadczenie już mam. Jak wygląda sprawa filtrów i oleju w ktmie,a w drzce?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie sm wybrać?
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 79 zapytań