1

Temat: brakuje KTMów w KTM Warszawa:D

Siema, od jakiegoś czasu myślę o kupnie nowego SMCR. I już wiem, że nie nie tylko cena jest przeszkodą:D
Wpadłem dzisiaj do KTM w Wawie po pare gratów do mojego dziobala. Pomyślałem, że zagaję o SMCR, może uda się jakąś jazdę testową załatwić. I słyszę: wszystkie smcr na rok 2016 już się rozeszły. I słyszę liczbę:5 w wawie i 5 po innych salonach w Polsce. I że może będą jeszcze ze 2 sztuki w tym roku. Szczena mi opadła:D:D:D:D

Czy tak jest co roku? ktoś ostatnio kupował nowego kata? Jak motocykle są rozdzielane na kraje? trochę nie ogarniam.

Elo!

2

Odp: brakuje KTMów w KTM Warszawa:D

Ja zaliczkowalem swojego na początku stycznia, pod koniec marca odebrałem

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

3

Ja wyhaczyłem na początku maja w Łodzi. Też fartem, jedna jedyna :D

4

Heh, a ja się przymierzałem żeby wziąć w leasing jakiegoś SMC-R'a ;)

#21, śnieg

5

Taka polityka firmy. Jesteśmy rynkiem zbytu dla dużych Adventure i małych crossów. Większość produkcji SMC R idzie do Niemiec, Austrii i Szwajcarii. A że moce przerobowe fabryki do największych nie należą to do PL trafia kilkanaście sztuk.

6

Ja swojego zaliczkowałem w maju (tego z Łodzi zgarnąłeś dzień przed tym jak pojechałem go kupić ;) ). Długo musiałem dzwonić i kombinować, ale okazało się, że Kraków chciał załatwić ten motocykl i mi go załatwili (a te bajki, że się nie da to tylko lenistwo dealerów tak mi się wydaje). Jakoś w czerwcu odebrałem. Oczywiście w Łodzi też usłyszałem, że się nie da i zostałem zlany przez sprzedawce...

KTM SMC-R 690 - był :(
Husqvarna FS450  #510  :)