Temat: K] kupię używany kontroler AFR z sondą
witam!
kupię używany kontroler AFR z sondą, propozycje na prv.
pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » K] kupię używany kontroler AFR z sondą
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam!
kupię używany kontroler AFR z sondą, propozycje na prv.
pozdrawiam
kolego, na lpg-forum, gość sprzedaje kontroler własnej roboty. Ludzie chwalą. Chce za niego około 200 PLN o ile dobrze pamiętam.
Do tego musisz dokupić sobie sondę szerokopasmową ze szrotu za 100 zeta i masz co chciałeś
hm to do sportowego samochodu turbodoładowanego a nie do ustawiania lpg;p wole dac więcej za kontroler niż remont silnika za 10 tyś
aha, widzę, że masz pojęcie o zasadzie działania takiego kontrolera. Jeżeli takie same masz pojęcie o budowie i zasadzie działania silnika, to ten na pewno wybuchnie - i nie będzie to wina kontrolera...
Mam coś takiego + sonda lsu 4.9 od VW. Stan sterownika prawie nówka. Muszę się zastanowić ile za to chcę. Jak Ci się z tym nie pali to daj mi czas do poniedziałku, bo i tak jestem w delegacji.
[url]http://www.14point7.com/products/spartan-lambda-controller-2[/url]
no levis dawaj tu swoją magiczną wiedze, chętnie sie dowiem czego czego nie wiem coby mi silnik się nie wysrał
[url]http://www.tomson.com.pl/product-pol-14-Innovate-3844-MTX-L-zegar-skladu-mieszanki-AFR-LSU-4-9.html[/url] mam na myśli bardziej coś takiego
nie no, to Ty tutaj wysraj swoją wiedzę czym się różni kontroler gościa, który z resztą chwalą tunerzy i nie tylko od LPG, od np takiego za 700 PLN Innovate LC-2...
a czym się różni wróbelek od zwłaszcza?
no i dochodząc do fundamentalnych pytań.: jak żyć?
...no i dochodząc do fundamentalnych pytań.: jak żyć?
podofftop: ma ktos link do akcji z gifa ?:D
n-man PW.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » K] kupię używany kontroler AFR z sondą
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 75 zapytań