Temat: [S] Graty SM zdjęte z WR450 2006
Cześć,
Tak jak kiedyś wspominałem - będę pozbywał się gratów SM z mojej WR....
co prawda stoję cały czas w rozterce, czy sprzedać czy nie... ale raczej zostanie w offroadzie - więc brać puki wystawiłem :)
1. Koła Excel Takasago
Cena 2500zł z oponami z 2013 roku Pilot Power 3 stan bdb, tarcza tył podchodzi pod oryginalny zacisk - 100 zł, zębatka 50 zł - 50 zębów.
Oczywiście komplet dystansów, do kół - podchodzą Plug&Play do WR450.
Tył:
Tu widoczne podcięcie, na feldze i trochę po oponie, ale jak to mówią podobno tak ma być :)
Przód:
Komplecik:
Tarcza MOTOMASTER zdjecia wyżej:
Zacisk MOTOMASTER (klocki do wymiany)
Adapter 100 zł
Lusterka KOSO - jedno niestety trochę "lata" nie za bardzo da się ustawić - można to naprawić, ale zostawiam w oryginale = 100 zł
Na razie tyle, mam jeszcze śrubę z czujnikiem stopu do pompy Brembo, pompę radialną Brembo. To ogarnę po weekendzie majowym foto, cenę itp.
Dodatkowo posiadam prędkościomierz, coś w formie komputera pokładowego, taki jak w tej aukcji.
[url]http://allegro.pl/licznik-wskaznik-koso-cafe-race-bobber-i6088727752.html[/url]
I na koniec wisienka na torcie - Pełen Tytanowy Akrap - powietrzny rozpruwacz, dziewicom pękają błony :) tu czekam na propozycję, bo prawdopodobnie zostawię go sobie.
Zainteresowanych proszę o kontakt. Będę wolniej odpisywał, ale postaram zaglądać na forum w tej wolny, piękny majowy weekend :)
Pozdro !!!