Odp: [S] HUSABERG FS650S 2004r.
Koszta za moto idą na leczenie nogi i tak pewnie nie starczy a jak wsztstko dobrze pójdzie to w przyszłym sezonie będzie :D FS570
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] HUSABERG FS650S 2004r.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Koszta za moto idą na leczenie nogi i tak pewnie nie starczy a jak wsztstko dobrze pójdzie to w przyszłym sezonie będzie :D FS570
Kolano?
Super berg pamiętam go jeszcze z filmów na torze gokardowym , fajne moto z opcją zapier*alania :)
[url]http://www.allegro.pl/item1102632664_rover_coupe_216_1997r.html[/url]
Samochód też :)
Niezły bazar :D za chwile bedzie mieszkanie :P ale co tam 570 bedzie
Z przykrością pozbywam się swojego Berga z przyczyn zdrowotnych, niestety przez długi czas nie wsiąde na moto.
rozumiem ze moto tak cie załatwiło :( a on pewnie nic nie ucierpiał :) z kad ja to znam :D juz 2 tyg leze z peknietym kregiem ach te Husabergi :| szkoda ze sprzedajesz ale jak musisz powodzenia i szybkiego powrotu do zdrowia.
mam nadzieje ze w przyszłym sezonie sie zobaczymy i juz bedzie FS570 :lol:
Piotrek a Tobie to co ???
zadługa guma i zbyt nierówne podłoże do lądowania :D wynikiem czego złamany th12 i pekniety(ale to troche :lol: ) l3
jakies 4-6 tyg lezenia a pozniej bede próbował sie podnieść i odpalic Berga bo mi tarcza zardzewieje :lol:
hehe brawo Piotr ja bym mógł próbować swojego odpalać za jakies 6 msc więc napewno zardzewieje ;-)
tyle to ja mam lezec nieruchomo a pozniej jakies 3mies chodzic w gorsecie ortopedycznym i nic nie dzwigać :( dobrze ze husaberg jest lekki :lol:
[url]http://www.allegro.pl/item1102632664_rover_coupe_216_1997r.html[/url]
Samochód też :)
Popraw to ogłoszenie bo nie znajdziesz chętnego na samochód który jeździł na "długich i krótkich odcinach", coś jak RAAAATATATATATATATA? :D :lol:
hehehehe no tak myślałem że nikt się nie domyśli a tu gierwi bystrzacha hehehe :D
gokon a ty jak sie załatwiłes??
A więc uderzyłem w słup opon ustawionych na wewnętrznym szczycie zakrętu kolanem i jak zdjęło mi nogę z podnóżka to o te same opony wykręciło nogę w kolanie o 180 %. W konsekwencji zerwane wiązadło krzyżowe przednie, wiązadło poboczne piszczelowe i złamana kość piszczelowa.
O qrwa :o
A więc uderzyłem w słup opon ustawionych na wewnętrznym szczycie zakrętu kolanem i jak zdjęło mi nogę z podnóżka to o te same opony wykręciło nogę w kolanie o 180 %. W konsekwencji zerwane wiązadło krzyżowe przednie, wiązadło poboczne piszczelowe i złamana kość piszczelowa.
Miałeś ortezę czy tylko ochraniacz zintegrowany z kombinezonem?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] HUSABERG FS650S 2004r.
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 80 zapytań