Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
witam zainteresowanych, moto bylo za 14,5 bo liczylem na odzyskanie pieniedzy ktore wlozylem w ten motocykl, glowica robiona byla w krakowskim auto szlifie - nie ma z nia zadnych problemow bo dlaczego, silnik skladany byl w krakowskim wilcza garage, nie mam wszystkich rachunków na czesci bo robilem dla siebie, pozniej sie opamietalem i zaczalem zbierac gdyz stwierdzilem, ze w razie sprzedazy janusze beda mi wypominaly ooo Panie na pewno tego nie ma, macie pelna galerie jak moto wygladalo, jak bylo skladane, jakie czesci zostaly uzyte (czesc kupiona na allegro, czesc moto mleczek, czesc zagranica). Sprzetem jezdze caly czas, dzisiaj mija ok 30mth jednak zmienily mi sie plany i nie potrzebuje juz wyczyna wiec dajcie na wstrzymanie z dywygacjami a kto zainteresowany niech po prostu przyjedzie, zobaczy i porozmawia, jestem normalny czlowiek:) W chwili obecnej cena jest taka, ze jakbym szukal wyczyna to sam od siebie bym kupil, nabyłem go z urwanym zaworem za 6k, kazdy tutaj siedzi w singlach niech zrobi sobie szybciutki rachunek ile kosztowaly czesci nawet bez robocizny to nie bedzie pisał juz glupot;) miłego weekendu!