Odp: co daley...?
Hehe mozesz pojechac w bieszczady i zmieniac olej na stacjach benzynowych :D
tel: 797 237 537
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » co daley...?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hehe mozesz pojechac w bieszczady i zmieniac olej na stacjach benzynowych :D
A wystarczy troche poczytac tematy, ktore juz przewijaly sie na forum, zeby wiedziec, co wybrac w zaleznosci od swoich potrzeb. Umiejetnosc czytania w narodzie niestety zanika :(
Do CRFy musisz trochę dołożyć, przynajmniej do mojej :) Myśląc o prawdziwym SM pamiętaj że nie jest to tylko kwestia wygody. Najzwyczajniej długie trasy, stałe prędkości... zarzynają silniki :| Dalekie wyprawy tylko na przyczepce ;)
To naprawdę nie jest kwestia naszej złośliwości ale... nie ma takiego SMa jak ten którego sobie wyśniłeś.
To tylko wydaje się sprawą prostą, dobór motocykla. Jednak tu jest znacznie trudniej niż z samochodami... żeby móc powiedzieć że masz moto do wszystkiego... musisz mieć ich przynajmniej 3 a nawet 4 w garażu :D
Pamiętaj że Coś co jest do wszystkiego jest... zazwyczaj do niczego.
no to pojechaliscie mi.... :lol:
ale w sumie racja...czego mógłbym sie spodziewac...:P
bede chyba musiał wybrac ROMET'a....:/
hehe... nie będzie aż tak źle :D Mam do sprzedania Derbi Sende 50 jeszcze przed odblokowaniem.
Miraz a zastanawiałeś się na KTM LC4 / MZ Baghira / YAMAHA XT660X?
no niestety nie poddaje sie w poszukiwaniach moto... :cool:
`im dłuzej nie mam sprzeta bym wieksze nerwy mnie zjadaja... :/
kolega wyzej pisze o LC4....własnie...ktos miał stycznosc z KTMami..?
mam upatrzonego SXC 540...ogólnie mało jest informacji o tym modelu...podobno produkowali tylko w latach 98-99....tamta jest z 99r. jakies niewypały wychodziły..?? ale podobno z 2giej strony silniki niedozajeb***a... :rolleyes:
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » co daley...?
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 71 zapytań