Temat: Kupie koła SM do KTM 690 enduro R
Witam kupie w dobrej cenie koła sm do brudasa
ktm lc4 640+2x akrapović+ fcr 41+open airbox 06r
Ktm 450 SMR-R 08r
Ktm 690 enduro R + SM 13r /Yamaha R1 tysiączek :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie koła SM do KTM 690 enduro R
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam kupie w dobrej cenie koła sm do brudasa
są koła od LC4 ale nie wiem czy podejdą do 690 może ktoś podpowie
z którego roku te koła?
przód ok tył będzie za wąski trzeba zrobić dystanse i rozsunac tarcze i zębatkę
za dużo rzeźby
Mam dystans na tylne kolo pod ktm jak coś, między tarcze a piastę.
Marchesini z Holandii za 850 euro bym mógł przywieźć z 690 chyba duke tylko z tarczą przód bez opon i zębatek bo takie widziałem, jeśli jesteś zainteresowany to mogę sprawdzić czy nadal dostępne.
Edit, mogę ew. coś innego poszukać z oponami np z 690 smc te pomarańczowe.
850 euro ??? trawialy sie w polsce za 3tys pomaranczowe cały komplet. nie sa drogie bo nie pasują de exc.
Mam koła z LC4 660 SMC. Powinny pasować. Oś przód 26mm, kolo tył oś 20 mm, szerokosc piasty 19 cm czyli o 1cm szerzej jak kolo z exc. Sprawdz średnicę oski tył bo coś chodzi mi po głowie ze w smc jest 22mm A nie 20.
raku od 660 będzie pasowac do exc tylko trzeb wyrzucic te podkładki pod tarcze. ile chesz za koła. moze byc bez tarczy przód ?
Jeśli te koła mają być do 690enduro to te z exc nie podejdą, dokładnie tył jest węższy bo nie ma zabieraka.
Musisz szukać kół od lc4 gdzie przód będzie na grubą oś a Tyl będzie mial piaste i zabierak.
Te raka powinny być ok.
Fajnie by było dostać te z smc pomarańcze interesują mnie bez opon.
Sąsiad ma 690 sm i ma szersze lagi niż mój enduro dlatego nie wiem czy od smc bedą pasowały może kwestia dystansów nie wiem
SMC ma szersze półki. Tarcza z przodu jest przykręcona przez dystans, więc powinny pasować. Kwestia tulejek.
Jeśli te koła mają być do 690enduro to te z exc nie podejdą, dokładnie tył jest węższy bo nie ma zabieraka.
Musisz szukać kół od lc4 gdzie przód będzie na grubą oś a Tyl będzie mial piaste i zabierak.
Te raka powinny być ok.
nie wiem skad sie wzieło ze od lc4 nie pasuja do exc. miałem takie dwa komplety kazdy pasowął do exc tylko trzeba wyrzucać dystans pod tarcze. i stoczyć tulejke o 5mm
850 euro ??? trawialy sie w polsce za 3tys pomaranczowe cały komplet. nie sa drogie bo nie pasują de exc.
No to jak nie są drogie to czemu szuka i nie może znaleźć? Napisałem, że mogę wziąć bo po drodze by było.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie koła SM do KTM 690 enduro R
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 71 zapytań