Temat: Zawieszenie exc 450 na tor
Siema. poszukuję po necie ale nie moge nigdzie znaleźć i moze z was ktoś bedzie wiedział . czy do exc 450 z 2003r zrobiony na SM na tor olej 7.5W bd dobry czy jaki? I ile go wlać ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Zawieszenie exc 450 na tor
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema. poszukuję po necie ale nie moge nigdzie znaleźć i moze z was ktoś bedzie wiedział . czy do exc 450 z 2003r zrobiony na SM na tor olej 7.5W bd dobry czy jaki? I ile go wlać ?
7,5 bedzie za twardo, jak juz to najlepiej pomieszać 5w z 7,5w. Oleju 550ml w jedną lagę. Ale to i tak prowizoryczne rozwiazanie. W EXC 525 tez tak kombinowałem i wszyscy średnio polecali takie rozwiazanie a nie miałem nigdy porównania, a teraz jak mam Berga z zawiasem takim jak potrzeba to po jeździe na samej ulicy wiem co mieli na myśli odradzając takie półśrodki tym bardziej na tor. Pozdro
mi na tor Marek z P4S polecił 7.5W i 100mm bańka powietrzna - ale ja mam lagi SACHSa
Ja mam mix 7,5 z 5W. Chciałem całe lagi zalać 7,5, ale dla 2 setek oliwy nie opłacało mi się kupować litra, a 5W miałem.
Wlałem zgodnie z serwisówką coś chyba ponad 600ml (0,5 7.5W reszta 5W), jest niby troszkę sztywniej, ale u mnie to amatorski użytek drogowy, nie wiem jakby to się na torze spisywało.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Zawieszenie exc 450 na tor
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 69 zapytań