31

Odp: KTM: SXF 450 czy EXC 450 pod supermoto na tor, ktory wybrać

mallly200sx napisał/a:

Ale one są tanie! Choć jak się je doposaży w sroping i starter już nie najtańsze ;)

SMR, SMM jest jeszcze na gaźniku?

injection, no nie jest drogo biorąc pod uwagę, że masz gotwe sm, nowe, bez pieprzenia sie w kupno, wymiane i sprzedaż starych klamotów :)

690 SM

32

Na stronie tylko smxa wtrysk. Reszta keihin 39

Pozdrawiam,
Piotrek

33

mallly200sx napisał/a:

Na stronie tylko smxa wtrysk. Reszta keihin 39

A widzisz to strona producenta ma inne info niż polskiego dilera, zakładam zatem, że prawidzwe info jest na stronie producenta, jak piszesz

690 SM

34

Bierz TM super motocykle!!

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

35

Troszkę w teren to polecam latać na małych kołach - da się bez problemu a dobra szkoła z tego wychodzi.

Ogólnie łatwiej szybciej i taniej jest postawić prawdziwego supermoto na duże koła niż odwrotnie.
Lepiej jest mieć więcej niż mniej biegów. Chociaż nie określiłeś się z podstawową informacją jaki to teren? Lasy, łąki, góry czy typowy tor mx?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

36

maniek-rr312 napisał/a:

Spoko, gdyby importer jeszcze odpisywał na zapytania ofertowe... Rozmawiałem z nimi przez telefon, mieli potwierdzić jedną rzecz mailowo lub telefonicznie, do dziś zero kontaktu. Wolę nic nie kupować od takiego dilera, bo jeśli tak wygląda proces sprzedaży moto, jak wygląda u nich zamawianie części? Mowa o tmracing.pl

690 SM

37

beno napisał/a:
maniek-rr312 napisał/a:

Spoko, gdyby importer jeszcze odpisywał na zapytania ofertowe... Rozmawiałem z nimi przez telefon, mieli potwierdzić jedną rzecz mailowo lub telefonicznie, do dziś zero kontaktu. Wolę nic nie kupować od takiego dilera, bo jeśli tak wygląda proces sprzedaży moto, jak wygląda u nich zamawianie części? Mowa o tmracing.pl

Michał jest teraz na urlopie. Wraca w czwartek. Czego chcesz sie dowiedziec?

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

38

maniek-rr312 napisał/a:
beno napisał/a:
maniek-rr312 napisał/a:

Michał jest teraz na urlopie. Wraca w czwartek. Czego chcesz sie dowiedziec?

No spoko wszystko jest zrozumiałe, ale wystarczy jasne info, że odpowiemy za tydzień lub dwa, ja dostałem info od pracownika, że odpowie dziś lub dnia następnego ;) Chodziło mi o różnice konstrukcyjne wersji z homo oraz bez, pomijając oczywiście światła itd... :)

690 SM

39

Ściągnij sobie manual, tam masz rozpisane co występuje w wersji MX a co w SMR/SMM. Dla przykładu - MX ma tytanowe zawory, więc i inne sprężyny zaworowe i pierdółki do nich.

EXC 525 in progress