Odp: Zamienię: Yamaha WR 450 Supermoto na KTM SMC 625 najlepiej 2004
Najbardziej mi się podoba :)
Ja mojego 625 LC4 chętnie się pozbędę, nawet w rozliczeniu za WR 450. ;) Mój jest dokładnie z '04.
Jak jesteś zainteresowany, to daj znać. ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Zamienię/Oddam » Archwium - Zamienię/Oddam » Zamienię: Yamaha WR 450 Supermoto na KTM SMC 625 najlepiej 2004
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najbardziej mi się podoba :)
Ja mojego 625 LC4 chętnie się pozbędę, nawet w rozliczeniu za WR 450. ;) Mój jest dokładnie z '04.
Jak jesteś zainteresowany, to daj znać. ;)
Rozumiem, że z Warszawy jesteś?
Trochę postraszyłeś opinią ale podeślij jakąś fotkę
Rozumiem, że z Warszawy jesteś?
Dokładnie tak ;)
Trochę postraszyłeś opinią ale podeślij jakąś fotkę
To jest tylko moja opinia. ;) Ja się rozczarowałem mocno 625.
Jeździłem wcześniej DRZ 400 Y + do tego mam CRF 450, może dlatego...
Chciałem kupić coś bezobsługowego, na dalsze trasy (+-100km), a w sumie i tak latam tylko na treningi albo na tor CRF'ą, więc KTM stoi i się nudzi.
... i jestem za głupi na obsługę kopki po lewej stronie. ;)
KTM kupowany na forum ;)
Kojarzę maszynę, kolegi z Łodzi. Nie mogłeś kurde trochę niżej Łodzi mieszkać aniżeli wyżej, tak to bym podjechał, przejechalibyśmy się maszynami i potem dalsze dyskusje ;)
Kojarzę maszynę, kolegi z Łodzi. Nie mogłeś kurde trochę niżej Łodzi mieszkać aniżeli wyżej, tak to bym podjechał, przejechalibyśmy się maszynami i potem dalsze dyskusje ;)
Hehe, dokładnie ta maszyna, a Ty skąd? ;)
Jak nie będziesz miał innej opcji, to daj znać - zawsze jakiś kompromis się znajdzie, czy to ja podjadę czy jakaś miejscówka w połowie drogi. :D
Ja to tylko tak sie zastanawiam czy Ty Jaca bedziesz zadowolony z przesiadki na takiego klocka. Moze sie porozgladaj za jakimś smc tylko ze wtedy potrzeba więcej $$$.
Kup nakeda do jazdy z dziewczyną i nie zawracaj sobie dupy supermoto.
Nie chcesz sprzedać całego zestawu sm?
Nie sprzedaję nic osobno.
Znajdę kogoś z okolicy co ma ten sprzęt, przejadę się, będzie konkretna decyzja i możemy się zamienić. Bez presji dla obu stron.
PS. Śnieg - ktoś w giełdzie szuka 625 :)
PS. Śnieg - ktoś w giełdzie szuka 625 :)
Dzięki za cynk. Poszło już PW. :)
690 smc chyba byłoby lepszym rozwiązaniem albo jak mówi Dzinkss 950-990
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Zamienię/Oddam » Archwium - Zamienię/Oddam » Zamienię: Yamaha WR 450 Supermoto na KTM SMC 625 najlepiej 2004
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 75 zapytań