Odp: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
w olku. Nawet 1.6 jak byś chciał
gas gas txt 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w olku. Nawet 1.6 jak byś chciał
Jeżeli mi łańcuch zdaja opone mocno, to mogę przeciągnąć felge na szprychach? Koła wtedy nie będą w jednej lini, nic się nie stanie?
Półka dolna zawieszenia z SMC pasuje do dziobaka? Ewentualnie komplet? Czy tylko duke/SM?
Czy w klamce sprzegla jest jakas sprezynka lub inne ustrojstwo? Klamka zaczela sie odchylac od kierownicy na tyle,ze bolec duszacy na tloczek wychodzi ze swojego miejsca i sie klinuje orzez co nie moge nadusic sprzegla i teraz nie wiem czy cos tam wypadlo czy o co loto.
Mam na mysli starego exc 525 dokladnie,zapomnialem wspomniec
Metys - dzięki
LogiHUŚ - lepiej użyć slidera łańcucha - poszukaj w temacie mały200sx o jego WRce.
No taki problem, że linia łańcucha była w oponie, przeplotłem koło lekko i gitara. Chyba nie ściąga ani nic.
U mnie łańcuch w spoczynku ma 5mm ugięcia hehe system husqvarny.
Czy w klamce sprzegla jest jakas sprezynka lub inne ustrojstwo? Klamka zaczela sie odchylac od kierownicy na tyle,ze bolec duszacy na tloczek wychodzi ze swojego miejsca i sie klinuje
Tak, jest. Zdarza się że pęka i wypada.
Potrzebuję kupić tulejki 2x ślizgowe z teflonem o rozmiarze wys. 7mm śr. zewn. 15mm. śr. wew. 12,5mm ktoś ma jakiś namiar?
Ciezko jest dostac 12,5mm
Mozesz kupic tulejke z amortyzatora np Kyb ale wymiar 12,5x15x12 i najwyzej przytniesz
Numer katalogowy 120291200101
Pozdrawiam.
Dzięki Leszek, ustaliłem w międzyczasie numer tulejki tj. 08TU04 i wymiary (w calach) 0.5 X 0.5938 X 0.2500 na obecną chwilę nie do dostania w PL.
A do czego to ma być?
Amortyzator rowerowy Manitou Dorado.
Czy te [url]http://olx.pl/oferta/kola-supermoto-exc-450-525-sm-behr-5-CID5-IDfG0od.html[/url] koła spasują do EXC z 2009 roku?
Czy te [url]http://olx.pl/oferta/kola-supermoto-exc-450-525-sm-behr-5-CID5-IDfG0od.html[/url] koła spasują do EXC z 2009 roku?
Jezeli sa ściągnięte z 525 to bankowo pasują tylko drogo w ch.uj ktoś sobie je ceni.
Dzięx
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 65 zapytań