Temat: KTM 690 smcr 2012r
Sprzedam swoje oczko w głowie ktma smcr 690 2012r na akrapie,przebieg 13300 potem zaktualizuje post i dodam foty jakieś.
Nr tel. 697 709 618
Cena 26500 do negocjacji na miejscu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » KTM 690 smcr 2012r
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedam swoje oczko w głowie ktma smcr 690 2012r na akrapie,przebieg 13300 potem zaktualizuje post i dodam foty jakieś.
Nr tel. 697 709 618
Cena 26500 do negocjacji na miejscu.
Czemu sprzedajesz?
Chciałbym coś na prawo jazdy nie ukrywam,najchętniej na A2.Denerwuje mnie też jazda za sportami trochę.Niestety wcześniej miałem r6 i każdy z moich znajomych lata sportem.SMCR można zablokować na A2,ale ostatnio zrobiłem 280km to plecy jednak trochę bolały. Zobaczymy jak to będzie.No i niestety w moim mieście to chyba ja tylko coś supermoto latam.Nie spotkałem tu jeszcze nikogo.Jeśli by była jakas ekipa 5 osób na SM to bym z pewnością zostawił sprzęta.
To tak...
Moto kupiłem w wakacje 2015r (chyba w sierpniu) od Kabata,również z forum.Szukałem motocykla dość długo,był wtedy tylko 1 na OLX z całej Polski.Po oględzinach motocykla,i po przejażdżce byłem już pewien,że to jest to.Motocykl kupiłem w bardzo fajnym stanie,po lekkim szlifie na torze z tego co pamiętam,nic groźnego,w końcu motocykl nie jest prosto z salonu,tylko ma już 4 lata.Ja sam szlifa nie zaliczyłem,czyli moto od stanu kupna się nie zmieniło.Ostatnio został wyczyszczony wtrysk,wyregulowane zawory,sprawdzony stan silnika.Dekiel silnika jest trochę starty od butów motocyklowych.Lekko ścięty jest również ogranicznik skrętu,co w SMCR jest bolączka.Każdy kto ma SMCR,wie jak łatwo się one łamią.Motocykl kupiłem z przebiegiem około 9700km.Aktualnie ma przejechane 13 396km.Motocykl nigdy mnie nie zawiódł.Do motocykla dorzucam oryginalny ogon (mam założony teraz ten bez okleiny),w razie szlifa nie było by szkoda,jak i również mogę dorzucić nową czachę (przyda się do zamontowania szyby jeśli ktoś by zamierzał lecieć w trasę) + OSŁONA POD SILNIK (zdjąłem ją do zdjęć,by wyczyścić).Motocykl bardzo ładnie się wkreca,schodzi z obrotów.Jedzie prosto,można spokojnie puszczać kierownicę,o moto dbałem jak tylko mogłem ;) Nie ma żadnych wycieków.Aktualnie tylko lać paliwo i śmigać.Moto potrafi czasem zgasnąć na zimnym,po 15 minutowym resecie,i kalibracji przepustnicy,ustępuje ten problem.Na ciepłym nie ma takich objawów.Ja z motocykla osobiście byłem bardzo zadowolony.Sprzedaję z powodu kupna czegoś na A2 lub jakiegoś ścigacza.
Do moto mam 2 kluczyki,kartę pojazdu jak i wszystko potrzebne do rejestacji motocykla :)
Link na allegro [url]http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6181025021#thumb/6[/url]
Rifresz,jeśli kolega odemnie z miasta kupi SMa w najbliższym czasie smcr zostaje wtedy ze mną :D
Nieaktualne, tak jak szybko przyszła myśl o sprzedaży kata tak szybko odeszła :D zostaje ze mną ;)
Ja na pewno wpadnę kilka razy do Karpacza z WRką :) powtórzyć terroryzowanie okolicy [url]https://www.youtube.com/watch?v=4s2EaEXacDU[/url] :D
A z Karpacza do Jeleniej to rzut beretem :D
Bardzo znane mi tereny :D non stop tam upalam Jakuszyce itp. Wiec jak coś to polatam z checia! Kurde ale wyjechał :D
Bardzo znane mi tereny :D non stop tam upalam Jakuszyce itp. Wiec jak coś to polatam z checia! Kurde ale wyjechał :D
No dałem ciała :D
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » KTM 690 smcr 2012r
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 67 zapytań