Temat: Kupię klocuszki na przód do KTM smr 450 zacisk fte beringer 4 tłoczki
Joł
poszukuję klocków do zacisku beringer fte, może ktoś ma na zbyciu :) albo wie gdzie kupić dobre klocki
klocki wyglądają tak:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię klocuszki na przód do KTM smr 450 zacisk fte beringer 4 tłoczki
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Joł
poszukuję klocków do zacisku beringer fte, może ktoś ma na zbyciu :) albo wie gdzie kupić dobre klocki
klocki wyglądają tak:
Ja do tego zacisku kupiłem takie za 40zł firmy DeltaBraking :D
:D tylko czy za 40zł otrzymam dobre jakościowo klocki :) nie chciałbym się spotkać z bandą na prostej start meta w Bydgoszczy :P
Powiem Ci po 2 Maja. Jak na razie pojechałem "trenować" stopale i nie zauważyłem problemów.
:D tylko czy za 40zł otrzymam dobre jakościowo klocki :) nie chciałbym się spotkać z bandą na prostej start meta w Bydgoszczy :P
Mały sprzedaj mu je za 140 ;) i będzie zadowolony :)
Ooo to to :) od razu lepiej :)
Sbs-y są za około 120 zł, dają radę. 842RSI-jakoś tak.
Levis lata na goldfrenach, może się wypowiedzieć.
Również zamówiłem goldfreny, ale otrzymałem podstawową mieszankę AD, będę miał porównanie do sbs-sów.
znalazłem tylko takie do mojego zacisku :)
[url]http://allegro.pl/klocki-hamulcowe-gold-fren-212-s3-ktm-smr-450-525-i5651412240.html[/url]
s3 oznaczenie czyli takie średnio ready to race
Ok znalazłem klocki przy pomocy kolegi Levis :D teraz tylko zamawiać z larrsona i na tor :)
Do zamknięcia :)
Puść linka do tych co kupiłeś...
szukaj w larssonie pod Aprilia SXV 2006 te droższe
a może ktoś pomoże jak znaleźć te w PL?
[url]http://www.ebay.de/itm/Goldfren-212-GP7-Racing-Sinter-Bremsbelage-Beringer-6-Kolben-Aerotec-Caliper-/111977319537?hash=item1a125e4c71:g:gdQAAOSwkEVXG0Nf[/url]
pisz do typow na alle co maja glodfreny inne w duzych ilosciach i niech zamawiaja.
zamówiłem od faszystów ale podpytam w PL na przyszłość
zibi dystrybucja na fb - ja od nich brałem goldfreny
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię klocuszki na przód do KTM smr 450 zacisk fte beringer 4 tłoczki
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 79 zapytań