1 Ostatnio edytowany przez tegma (2010-06-18 14:54:31)

Temat: sprzedam KOŁA SM

TZW Betony - ale może ktoś chce :D Proste dobre, dobrze się na nich latało, ale miałem przypływ $$ oraz okazje kupić fajne koła za godne $ i zmieniłem na szprychowane

[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1087097348[/url]

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

2

Odp: sprzedam KOŁA SM

Jestem w trakcie licytacji Twoich kół bo moje szprychy sprzedałem w zimie a jednak ciągnie mnie z powrotem. Powiedz czy ośka od modeli po 2004 roku będzie pasować? Bo z tylnym kołem nie będzie problemu tj z zmianą kierunku toczenia?

Pozdrawiam

3

nie będzie problemu- tylko opone se przełożysz :)

a z ośką to musiał byś mi zmierzyć- o ile pamiętam to ma 25mm grubości- a raczej pamiętam dobrze + takie pogróbienie ktore dystansuje koło od prawej strony :)

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

4

za ile to oddasz??

Racing is life sentence

Jakubowski #33

5

nie wiem chłopaki- 1200 może mniej a może tyle za ile pójdzie na allegro- może ktoś chce bez tarczy to wtedy tez inna cena itd...

6

ps - za ta kase chce kupić sobie nowe zawory tytanowe więc im więcej dostane tym lepiej :) ale to chyba każdy wie :P

7 Ostatnio edytowany przez SmX (2010-06-22 22:35:04)

A nie są to moje koła :D kupiłeś je jakieś niecały rok temu na allegro z kęt :)) ??  :cool:

Jasne że moje poznaje odpryski  hehheheehhe  :cool:

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D

8

SmX napisał/a:

A nie są to moje koła :D kupiłeś je jakieś niecały rok temu na allegro z kęt :)) ??  :cool:

Jasne że moje poznaje odpryski  hehheheehhe  :cool:

Może i  Twoje tylko podorabiane adaptery przejściówki nowe łożyska i tarcza :D Dodam że posiadam 2 takie komplety :)

9

Mam identyczne kółeczka do sprzedania z tarczami przód 310mm tył standart jak np w drz 220mm kolor ten sam niema tylko tulejek reszta cały komplet ! info pw jak widać da sie je spasować do wielu moturków  ;)

Pracuję i żyję w Polsce dzięki bogu i rodzicom  było mnie stać na SX 520  :D  i na pamiętne REJU ...o i rinkon 680 .. to dzięki rodzicom i sąsiadce :D