1

Temat: Supermoto do 9 tysięcy na A2

Siemanko, szukam supermoto na którym będę się mógł poruszać na kat. A2, Moj budżet to tylko 9 tysięcy i zastanawiam się nad honda fmx lecz czytałem wiele opinii o tym motocyklu i podobno jest zbyt masywny jak na silnik który w nim pracuje. Prosiłbym was przyjaciele abyście poradzili mi jakiego moto szukać i jeżeli macie może jakieś fajne okazy na oku to możecie podrzucić :) Pozdrawiam, Paweł.

PS. Najlepiej z Wielkopolski ;)

2

Odp: Supermoto do 9 tysięcy na A2

FMX jest troche zdławiony ze względu na normy spalinowe i ekologiczne, lecz podobno łatwo to zmienić poprzez wymianę wydechu i gaźnika.

Btw. To Twoje pierwsze moto?

#BRAAP
Suzuki DRZ 440 SM aka Bumblebee

3

I tak i nie, dwa lata jeździłem 50'tką wiec podstawy jazdy znam, do tego jestem w trakcie robienia prawka na A2. Ale jeżeli chodzi o poważny motocykl to tak, to będzie mój pierwszy :)

4

ja właśnie sprzedaję fmx-a

[url]http://olx.pl/oferta/honda-fmx-650-CID5-IDfksA9.html[/url]

było to moję pierwsze poważniejsze moto. Jestem z hondy zadowolony. Motocykl wiele wybacza, więc jako pierwsze moto jest idealne [moim zdaniem :)] polecał bym pierw się przejechać a po tym zacząć mówić co jest słabe a co nie jest :]

zapraszam na oględziny i jazdę próbną. Tylko tak sprawdzisz czy Ci pasuje.
Jak coś to zapraszam na PW lub osobiście :]

Honda fmx 650

5

Moto będzie mi pasowało jak mam 175cm wzrostu?

6

Pawkox napisał/a:

Moto będzie mi pasowało jak mam 175cm wzrostu?

jasne że tak, sam kupiłem go od laski która miała 170 cm i nie narzekała. Z drugiej strony jest regulacja wysokości, nie duża ale to zawsze kilka centymetrów. I tak radzę usiąść i przymierzyć :]

Honda fmx 650

7

ja mam 178    na  wszystkich moich motocyklach czulem sie swietnie

ktm 640 06r

kiedys exc 2x525  2x450 lc4 640 xt600

8

DRZ, FMX, XTX, XR, TTR, LC4 (10k)

Hardcore - it's more than music...

9

A moze ktm duke 620/640? Troche mocniejsze od fmxa i w 9k na pewno sie wyrobisz.
Ja mysle nad sprzedażą swojego 620, w dowodzie wszystko wbite na a2. I kasa zostanie ci jeszcze na strój ;) jakbys byl zainteresowany to napisz na priv, wysle ci jakieś fotki i powiem wszystko co chcialbys wiedziec