1

Temat: Odczego felga

Witam, probuje kupic tarcze hamulcową, tylko jest maly problem bo niewiem od czego ta felga jest i co za tym idzie , niewiem jaka tarcze kupic, moze ktos mi podpowie :)

[url]https://imagizer.imageshack.us/v2/482x643q90/923/OSNzn8.jpg[/url]

2

Odp: Odczego felga

Z fusów nikt nie wyczaruje, podaj rozstaw śrub przynajmniej, jaki to motocykl (jeśli to koła z innego, to podaj średnice osi, w czym to jeździ), z jaką tarczą to było, lub do czego ma być. :)

Będzie 690 niebawem

3

wprawdzie na fotce widać głównie piastę ale dam głowę że to od motocykla :)

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

4

Wygląd podobny jak w starszych Kawach ale rozstaw się nie zgadza... Widać na niej jakieś ślady obróbki?

WSK 125 (odrestauruje się) - Honda CB450S - Suzuki GS500E - Suzuki SV650S - KTM LC4 Duke II - KTM LC4 640SM - KLX300R - enduro zajawka

5

Chyba jestem  na dobrej  drodze,  sprawdźcie  czy ktm mx 500 albo mx 250 mieli  taka  felge,  znalazłem  zdjęcia ze w mx  500 jest taki sam  rozstaw  tzn  na oko  bo nigdzie wymiarów  nie mogę  znaleźć  :/

6

Dobrze mówisz, oba te KTM miały te same rozstawy. Wymiary tarczy to 220mm/110mm.

WSK 125 (odrestauruje się) - Honda CB450S - Suzuki GS500E - Suzuki SV650S - KTM LC4 Duke II - KTM LC4 640SM - KLX300R - enduro zajawka

7

Kojarzy mi się to z derbi sendą.

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990