Odp: Trening Bydgoszcz 2maja kto chętny ?
Również chętny +1 os
#49 S2 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Trening Bydgoszcz 2maja kto chętny ?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Również chętny +1 os
chętny + młoda PIT
Wstepnie chetny + 3 osoby :)
Wstepnie i ja
Ja z Agatą chętni
Będę i ja
To i ja.
Tor zarezerwowany,
Są obostrzenia co do głośności : Trening supermoto (bez części terenowej) warunkiem jest odpowiednia głośność (do 96 dB(A) przy 3/4 obr. z 50 cm pod k. 45 st.) -
Osoby które są już pewne że będą proszę się wpisać na listę korzystając z linku poniżej:
[url]https://docs.google.com/forms/d/172kVYgjnAHwUQywhnW2eF1j-az4alSZrOfG2XjKGwJ8/viewform?usp=send_form[/url]
96dB - przecież tego nikt nie przejdzie :D
Te co mają rejestrację i wydech jak z fabryki tak. Żaden cross nie da rady.
haha, no podwarunkiem, że są zablokowane do mocy z homologacji.
Moja Apka może i spełniała 94dB, jak była nowa i zablokowana. Po odblokowaniu na serii i połowie manety wypluła 98 lub 101 dB, już nawet nie pamiętam...
Teraz to nawet z db killerem chyba bym nie dał rady zejść do 96dB
96dB to jest dopuszczalna wartość dla drogowych motocykli. Tak są homologowane wszystkie motocykle z seryjnymi wydechami...
Ja tam wypluwam ponad 100 i jezdze czesto :) pytanie czy rzeczywiscie beda mierzyc
W jakich godzinach jeździmy?
Troche ciezka sprawa z tymi 96dB, dB killer nawet nie wystarczy. Jesli faktycznie beda uczciwie sprawdzac to praktycznie nikt z nas nie bedzie mogl wjechac na tor. Orientowal sie ktos jak wyglada sytuacja w Toruniu w razie niepowodzenia w Bydgoszczy?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Trening Bydgoszcz 2maja kto chętny ?
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 79 zapytań