Odp: Supermoto podczas Extrememoto (wyniki)
a pan na yz chyba nr 55 startowy to ruszył w końcu bo straciłem go z oczu :D
Panowie a jak jutro będziecie to można by do waszego pit stopu się przejść i dosiąść jednej z maszyn ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Supermoto podczas Extrememoto (wyniki)
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a pan na yz chyba nr 55 startowy to ruszył w końcu bo straciłem go z oczu :D
Panowie a jak jutro będziecie to można by do waszego pit stopu się przejść i dosiąść jednej z maszyn ?
spoko, jutro dalsza czesc!
jak sie sprezymy to zrobimy ten dodatkowy wyscig (na "malym" torze)
zamiast jednej kwali (zalezy to od zawodnikow grupy amator, jutro pogadamy rano na torze, nie piszcie mi tu uwag teraz :) )
Gokon ma rozpieprzone więzadła niestety, ale obiecal ze jutro dokustyka do nas
spoko, jutro dalsza czesc!
jak sie sprezymy to zrobimy ten dodatkowy wyscig (na "malym" torze)
zamiast jednej kwali (zalezy to od zawodnikow grupy amator, jutro pogadamy rano na torze, nie piszcie mi tu uwag teraz :) )Gokon ma rozpieprzone więzadła niestety, ale obiecal ze jutro dokustyka do nas
Panie Sabathius, impreza miodzio!
by jednak za dobrze mi nie było, moto odmówił posłuszeństwa i jutro odpadam. brak ładowania, coś z alternatorem, nie wiem...
pozdrawiam,
Maciek
Harmonogram na niedzielę:
[url]http://sabathius.com/HarmonogramSM2010n.pdf[/url]
Było przekozioł i wielce tłusto. Brawo Sabathius!!!
było naprawdę ekstra, oby więcej takich imprez :D
[url]http://www.supermoto.pl/galeria/supermoto-na-extrememoto-2010-26-06-2010/[/url] parę fotek z soboty zrobionych telefonem
a gdzie fotki twarzy ??
Dobre foty, dobre. Szybka reakcja. Wczoraj zawody, dzis juz foty. Nawet na scigaczu jeszcze nic nie ma.
A fotografujaca duzo cykala kolesia z #30. WIdocznie lubiu gosci z plaskim brzuchem ;) :D :lol: :cool:
a gdzie fotki twarzy ??
Okazuje się że nie wyszły tak jak oczekiwałem dlatego będzie potrzeba ripleja.
dobre foty, widać że impreza się udała, pozazdrościć.
co to za yamaha braci 449 i 48 ?
Takich eventów nam potrzeba! Okazja dla wszystkich :) Amatorzy się wjeździli i złapali bakcyla na maksa, zawodnicy mieli niejako dodatkową rundę, a wszystko opatrzone doskonałą organizacją i świetną atmosferą. Moje uznania dla całej ekipy organizacyjnej Sabathiusa. Dobra robota chłopie.
A powiedzcie mi czy taka jazda sprawdziła by się podczas rundy supermoto. MP i PP? Chodzi mi o jazdę pomiędzy oponami i taśmami wytaczającymi tor...
A powiedzcie mi czy taka jazda sprawdziła by się podczas rundy supermoto. MP i PP? Chodzi mi o jazdę pomiędzy oponami i taśmami wytaczającymi tor...
Gdyby taki tor był odpowiednio szeroki to pewnie tak ale nie ma takiego komfortu psychicznego jak na torze.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Supermoto podczas Extrememoto (wyniki)
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 74 zapytań