Temat: Okleina ktm 450/530 2008
Potrzebuje okleine na owiewke lampy nowego typu moze komus zostala z jakiegos zestawu?
Jak komus zalega okleina kompletna to rowniez przemysle
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Okleina ktm 450/530 2008
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Potrzebuje okleine na owiewke lampy nowego typu moze komus zostala z jakiegos zestawu?
Jak komus zalega okleina kompletna to rowniez przemysle
Trochę sie pogubiłem... Masz na myśli do EXC 2008-2011?
Bo w nowszych potem były inne i to chyba też jeszcze ze dwa modele.
Jeśli ta pierwsza opcja to w weekend mogę zerknąć.
Miałem taką okleinę(nowa, biała OEM KTM) ale nie pamiętam czy nie oddałem jej razem z moto.
Jak Ci się nie pali to w weekend mogę sprawdzić bo jestem Trójmieście aktualnie.
Wlasnie nie pamietalem do kiedy szedl ale moj to 2008/2009 tak wiec takiej szukam. Nic pilnego tak wiec czekam na info :)
Diamencik był od końcówki '07 do chyba '13. Nowsza buda bez "dziurek" na początku też miała tą lampę.
Hej,
Szukałem ale bez powodzenia. Obawiam się, że oddałem ją wraz z innymi gratami jak sprzedawałem swoje poprzednie EXC. Tak wiec nie pomogę... :/
Jeśli interesuje Cię cała okleina to mam Blackbirda, którego miałem nakleićna nowe plastiki i tak mi się spodobało bez, że leży i czeka na lepsze czasy.
[url]http://olx.pl/oferta/okleina-ktm-exc-sxf-08-11-blackbird-arma-250-450-530-wysylka-w-cenie-CID5-IDeATNH.html#fdabf048ea[/url]
Pisz, dzwoń.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Okleina ktm 450/530 2008
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 85 zapytań